Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad (2016)

Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Conrad Helten
Actori: Erica Lindbeck, Stephanie Sheh, Jenny Pellicer
Anul: 2016
Gen: Animatie, Familie
IMDB: 5.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

<9lE2WuleOjw/bspp78892cu39t439c443c" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Barbie Spy Squad

https://www.youtube.com/watch?v=R9_hlSU3Cn0

Sinopsis film Barbie în echipa spioanelor

Barbie™, împreună cu prietenele sale, Teresa™ și Renee™, se transformă din niște sportive care se antrenează intensiv în spioane sub acoperire în această nouă aventură plină de acțiune!

Când o agenție de spioni ultrasecreți remarcă talentul lor sportiv extraordinar, fetele sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoț de bijuterii care a reușit până acum să se facă scăpat. Cu ajutorul gadgeturilor lor high-tech, cu deghizările lor elegante, și cu ajutorul unor animale de companie-roboți, fetele își vor pune mințile ascuțite la contribuție pentru ca misiunea lor să nu fie… imposibilă!

Introducere film Barbie Spy Squad

Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad este o animație pentru copii regizată de Conrad Helten, produsă de Margaret M. Dean și Shareena Carlson, având la bază un scenariu scris de Marsha Griffin și Kacey Arnold.

Despre Barbie

Barbie este, cu siguranță, cea mai cunoscută păpușă pentru copii. Ea a fost lansată de o companie americană în martie 1959. Ruth Handler, o femeie de afaceri, este cea care a creat-o, folosind ca sursă de inspirație o păpușă din Germania numită Bild Lilli. Așadar, Handler este responsabilă pentru crearea păpușii care a revoluționat lumea mondială a jucăriilor. Astăzi, Barbie este una din cele mai apreciate păpuși, iar copiii sunt fascinați de ea. Dar cum i-a venit lui Handler ideea să creeze o astfel de păpușă? Ea a declarat că s-a gândit pentru prima dată să o creeze pe Barbie atunci când își privea fetița jucându-se cu păpuși de hârtie. Și știm ceea ce a urmat după acest moment. Ruth și-a dat seama că ar putea fi o afacere bună și a lansat faimoasa păpușă Barbie, care a încântat milioane de copii și continuă să facă acest lucru și în prezent.

Recenzie film Barbie Spy Squad

Dar să revenim la animația noastră. Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad este o animație perfectă pentru copii, având un scenariu amuzant (chiar dacă este previzibil), personaje bine conturate și pline de farmec și o coloană sonoră foarte potrivită. Să îi dai lui Barbie un rol într-o animație este o idee inspirată, mai ales dacă ținem cont de popularitatea păpușii. Însă “Barbie în echipa spioanelor” nu este singura animație în care o putem admira pe Barbie.

În Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad, Barbie și prietenele ei cele mai bune – Teresa și Renee – sunt niște gimnaste talentate care muncesc mult pentru olimpiadă. În timpul unei probe pentru calificarea la olimpiadă, Barbie nu reușește să facă față presiunii și ratează ultima săritură, însă, în ciuda acestui lucru, cele trei reușesc să obțină calificarea.

După acest eșec parțial, Barbie, Teresa și Renee sunt invitate la picnic de mătușa Zoe. Însă invitația se dovedește a fi de fapt o propunere interesantă și, în același timp, periculoasă deoarece mătușa Zoe lucrează la o agenție de spionaj. Aceasta le oferă fetelor șansa de a deveni spioane pentru a ajuta agenția să prindă un hoț de diamante.

Desigur, veți putea anticipa tot ceea ce se întâmplă în această animație, de la dialog la scenariu, la tipurile de gadget-uri pe care fetele le folosesc în misiune. Le-ați văzut deja în alte filme, însă singura diferență este că Barbie, Teresa și Renee folosesc toate aceste lucruri și mesajul Girl Power la capacitate maximă.

“Barbie în echipa spioanelor” reușește să își mențină farmecul, în ciuda faptului că totul este foarte previzibil. Copiii vor fi, cu siguranță, încântați de această animație, iar părinții nu vor fi, probabil, la fel de entuziasmați, însă sunt convinsă că animația va reuși să le mențină interesul până la final.

În concluzie, Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad este o nouă animație încântătoare din franciza “Barbie”. Este previzibilă și poate ridicolă, pe alocuri, dar cuprinde scene amuzante și reușește să vă facă să uitați de ceea ce nu funcționează cum trebuie în această animație.

Prima generatie Barbie

De-a lungul timpului, au apărut numeroase animații în seria “Barbie”. Prima generație (1987) cuprinde – “Barbie and the Rockers: Out of this World” (1987) și“Barbie and The Sensations: Rockin’ Back to Earth” (1987).

A doua generatie Barbie

A urmat cea de-a doua generație (2001-2009) care a cuprins 16 filme – „Barbie in the Nutcracker” (2001), „Barbie as Rapunzel” (2002), „Barbie of Swan Lake” (2003), „Barbie as the Princess and the Pauper” (2004), „Barbie: Fairytopia” (2005), „Barbie and the Magic of Pegasus” (2005), „Barbie: Mermaidia” (2006), „The Barbie Diaries” (2006), „Barbie in the 12 Dancing Princesses” (2006), „Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow” (2007), „Barbie as the Island Princess” (2007), „Barbie Mariposa” (2008), „Barbie & the Diamond Castle” (2008), „Barbie in A Christmas Carol” (2008), „Barbie Thumbelina” (2009) și „Barbie and the Three Musketeers” (2009).

Am urmărit primele patru animații din această listă – „Barbie in the Nutcracker” (2001), „Barbie as Rapunzel” (2002), „Barbie of Swan Lake” (2003) și „Barbie as the Princess and the Pauper” (2004) – deoarece eu fac parte din generația a doua. Când a apărut animația din 2001 aveam 9 ani și eram o mare fană a păpușii Barbie. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci și nu îmi mai amintesc bine aceste animații, pot spune că “Barbie în echipa spioanelor” își păstrează din farmecul vechilor animații “Barbie” și sunt sigură că cei mici vor fi încântați să urmească noua misiune a păpușii și a prietenelor ei.

A treia generatie Barbie

Cea de-a treia generație cuprinde – „Barbie in A Mermaid Tale” (2010), „Barbie: A Fashion Fairytale” (2010), „Barbie: A Fairy Secret” (2011), „Barbie: Princess Charm School” (2011), „Barbie: A Perfect Christmas” (2011), „Barbie in A Mermaid Tale 2” (2012), „Barbie: The Princess & the Popstar” (2012), „Barbie in The Pink Shoes” (2013), „Barbie: Mariposa & the Fairy Princess” (2013), „Barbie & Her Sisters in A Pony Tale” (2013), „Barbie: The Pearl Princess” (2014), „Barbie and the Secret Door” (2014), „Barbie in Princess Power” (2015), „Barbie in Rock’n Royals” (2015), „Barbie and Her Sisters in The Great Puppy Adventure” (2015) și Barbie în echipa spioanelor – Barbie Spy Squad.

Așadar, au fost lansate până acum 32 de animații Barbie” și urmează să apară pe marile ecrane încă două – „Barbie: Island Adventure” (data premierei nu a fost încă anunțată) și „Barbie And Her Sisters In A Puppy Chase” (premiera va avea loc în toamna lui 2016).