Barbie în aventura spaţială – Barbie Star Light Adventure (2016)

Barbie în aventura spaţială – Barbie Star Light Adventure (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Andrew Tan, Michael Goguen
Actori: Erica Lindbeck, Robbie Daymond, Kimberly Woods
An: 2016
Genuri: Animatie, Familie
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Barbie Star Light Adventure

Barbie™ este o prințesă cosmică care zboară cu nava ei spațială într-un univers îndepărtat, avându-l alături pe cățelușui ei devotat și adorabil, Pupcorn.

Într-o zi, totul se schimbă, când strălucirea stelelor începe să pălească, și dansul lor prin univers să încetinească. Ea pleacă, așadar, pe o nouă planetă minunată pentru a se alătura unei echipe speciale de salvare, cu o misiune extraordinară: să salveze stelele.

Alături de noii ei prieteni vor face totul ca să salveze galaxia, și va trece prin cele mai nevăzute aventuri cu nava ei spațială. ea va descoperi că, dacă își ascultă inima, și dacă are alături prieteni buni cărora să le ceară ajutorul, ar putea deveni lidera pe care o așteaptă un întreg univers!


Trailer Barbie Star Light Adventure


Opinie Barbie Star Light Adventure

Premiera “Barbie: Star Light Aventura”, un film de animație în cazul în care Barbie călătorește pe o planetă îndepărtată să se alăture unei echipe de salvare și de a salva universul.

Acest lucru Galactic w / ei Hover Cat este un “un singur ponei truc”, dar distractiv pentru un timp și ceva ce cred că s-ar putea deveni intr-o zi de colectie rara. Corpul ei este rigid cu mobilitate limitată, deoarece este un vas pentru 4 baterii AAA.

Pisica este un material plastic tubular ușor și ușor lifturi off pentru zbor de la aproape orice poziție de pornire. Cablul de încurcăturile, ocazional, în timpul zborului, dar este ușor să se stabilească.
 
costum corp roz este mulat pe corpul ei. vinil fusta, vesta ei metalic și cizme sunt detașabile. În cazul în care “lesa” este unsnapped, Barbie este lăsat care deține un mâner albastru. Ea a încântat atât fiul și fiica mea. Îmi place de ea ca de colectie.