Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase (2016)

Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Conrad Helten, Michael Goguen
Actori: Alex Barima, Kathleen Barr, Natasha Calis
An: 2016
Gen: Animatie
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase

Parintii trebuie sa stie ca Barbie si surorile ei intr-un catelus Chase este o aventură ușor de urmărit, care găsește Barbie, Skipper, Stacie, și Chelsea într-o excursie pe o insulă tropicală frumoasă. Din cauza unei greșeli nevinovate, fetele devin separate de cele patru adorabil (pui și trebuie să le găsească într-o grabă. Nimeni nu este niciodată în pericol, și nu există personaje negative aici.

Ușoară suspans vine din obstacole care întârzie reunirea lor cu cățeluși un pod decolorate, un incident într-un coș de golf, cucerind teama de o linie zip), iar eforturile lor s-au grăbit pentru a obține Chelsea la un concurs de dans la timp. Intre timp, puii sunt în mâini bune, la bordul unei camionete cu o bandă de animale adorabili. Barbie este strict “sora mai mare” în această poveste, fără distragere pentru a obține în modul de protecție ei, încurajând îngrijirea fetelor mai tinere. Este o poveste sănătoasă, în care fetele se confruntă cu unele sarcini dificile și de a găsi că sunt destul de capabil de a reuși în toate acestea. Desigur, Mattel are o serie de “Puppy Chase” marfa pentru a vinde: păpuși, seturi de joaca, vehicule și accesorii.

Este frumos vazut pe Barbie si surorile ei mici boltire peste chei, scalarea stânci, și sărituri caii peste un crevase; în principal, este un strigăt departe de papusile obsedat de moda de altădată. Iar Barbie si surorile ei intr-un catelus Chase este o poveste delicată. Nici un răufăcător de-a lungul drum, doar pașii greșiți simple și situații neașteptate care obține echipajul în suficientă apă caldă pentru a le oferi o aventură ușor de suspans,-sperie liber.


Trailer Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase