Barbatul din Macau – The Man from Macau (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Barbatul din Macau – The Man from Macau (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Jing Wong
IMDB Rating: 5,2
Regizor(i): Jing Wong
Actori: Yun-Fat Chow, Nicholas Tse, Chapman To

Filmul Barbatul din Macau reuneste Chow cu prolific scenarist / producator / regizor Wong Jing. Există similitudini evidente între personajul Chow lui Ken, și un alt personaj legendar, Ko Chun, de la Dumnezeul Gamblers (1989) și revenirea lui Dumnezeu a Gamblers (1994) – două titluri facut celebru de Chow și Jing. Asemănările sunt un gag recurent care face aluzie în întreaga Omul de la Macau.
Terenul este simplu. Ken, împreună cu rece (Nicholas Tse de la Bullet dispare) și vărul său Carl (Chapman a de la Men in Black Brusc), prins în spionaj și pericol atunci când acestea devin fără voie implicat în aducerea în jos o spălare de bani criminal numit Mr. Ko (Hu Gao de la Bullet dispare), șeful DOA.
Barbatul din Macau este greu pe încetinitorul, CGI și comedie de prost gust. Cinematografia și sunetul sunt top notch. Designul set este impecabil; mai ales acasă Ken, care folosit pentru a fi o bibliotecă portughez, cu tavan boltit ridicat, biblioteci din lemn frumoase, parchet eclectic, și scări metalice curbate subtiri. Filmul este de vedere vizual uimitoare cu zaruri de zbor și semi-plutind / carduri aurite fiind aruncat în jurul ca shiruken (stele ninja).
Cele mai multe dintre comedia implică Chapman a. Ca de obicei, e unny într-un mod lipsit de sens. Din păcate, scenele nu adăuga mult la fluxul global, în timp ce striga repetat “producția de Wong Jing” pe tot parcursul filmului Barbatul din Macau.
Caracterul Tse arata dezinteresat de-a lungul mai mare parte a filmului. E doar acolo caută plictisit. In ciuda faptului ca un actor capabil, caracterul său este foarte sub-dezvoltate. El tânjește să devină protejatul lui Ken și fiul-in-lege, dar aceste două elemente tematice ar fi fost explorate un pic mai mult. În schimb, ei au fost superficiale și nu sa dus nicăieri.