Banshee (2013)

Banshee, un orasel din Statele Unite in care locuitorii sunt o populatie de Amisi, este perturbat de un nou venit, enigmatic, expert in arte martiale, care ia locul serifului recent asasinat. Si el are intentia de a face ca legea sa fie respectata, dar are o maniera proprie pentru asta. Mai mult, planurile sale nu servesc decat propriului interes, nicidecum interesului populatiei.

Serialul a avut premiera in ianuarie 2013 si il are in rolul principal pe Antony Starr (“Wish You Were Here”), care il interpreteaza pe Lucas Hood, un fost infractor si hot care isi asuma identitatea serifului oraselului fictiv Banshee, Pa., unde isi continua indeletnicirile de infractor in timp ce isi promoveaza propriul cod de justitie.

Printre ceilalti membri ai distributiei se numara Ivana Milicevic (“Aloha”, serialului HBO “Mind of A Married Man”) in rolul lui Carrie Hopewell, o cunoscuta hoata de bijuterii care traieste in Banshee sub o noua identitate alaturi de noua ei familie, care a aflat de curand de trecutul ei de infractoare; Ulrich Thomsen (“The Celebration”) in rolul lui Kai Proctor, dusmanul lui Lucas, un afacerist intimidant si bogat care crede ca e mai presus de lege.


Regia: David Schickler, Jonathan Tropper
Actori: Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Matt Servitto, Trieste Kelly Dunn
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Actiune, Drama, Crima
IMDB: 8.4


Banshee SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08