Banii vorbesc – Money Talks (1997)

Chris Tucker face in Banii vorbesc – Money Talks online subtitrat unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa. El a putut fi vazut, tinandu-le piept lui Bruce Willis si lui Gary Oldman si in filmul Al cincilea element in regia lui Luc Besson. Tucker face o echipa de zile mari alaturi de Charlie Sheen in super comedia de actiune Money Talks.

Filmul Banii vorbesc – Money Talks online subtitrat, care transpune pe pelicula un altfel de parteneriat al zilelor noastre. Este povestea unui artist meschin Franklin Hatchett (Chris Tucker); care va fi catapultat peste noapte de la obscuritate la celebritate in momentul in care el este acuzat pe nedrept ca a incercat sa evadeze din inchisoare. Din aceea clipa toata lumea vrea sa-l prinda – viu sau mort; si singura persoana care il mai poate salva este un jurnalist, James Russel (Charlie Sheen); mereu in cautare de senzational si de lovituri care pot sa-i aduca bani cu toptanul.

Franklin Hatchett este mereu cu un pas inainte legii. Mai tot timpul pus pe inselatorii si mici afaceri dubioase, lui Hatchett i se infunda cand este arestat. In timp ce este transportat de politie de la un loc de detentie la altul, Hatchett este incatusat alaturi de unul dintre cei mai mari hoti de diamante din lume Raymond Villard (Gerard Ismael). Dar pe drumul catre inchisoarea federala, masina politiei este tinta unui atac armat pus la cale de Villard. Franklin din Banii vorbesc РMoney Talks online subtitrat este luat ca ostatic in urma escapadei, dar in cele din urma reuseste sa scape.


Regia: Brett Ratner
Actori: Charlie Sheen, Chris Tucker, Heather Locklear
An: 1997
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.2


Money Talks (1997) Online Subtitrat