Bani murdari – The Drop (2014)


Bani murdari – The Drop (2014) Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama
Producator(i): Dennis Lehane
IMDB: 7.1
Regia: Michaël R. Roskam
Actori: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bani murdari – The Drop

Ultimul lungmetraj cu James Gandolfini într-un rol principal. Actorul revine la tipul de personaj din Clanul Soprano, interpretându-l pe Marv, un mafiot de treabă implicat în rețeaua de spălare de bani cu ajutorul barurilor din New York. Când o sumă de bani aparținând mafiei este furată din barul lui Bob Saginowski (Tom Hardy), acesta și Marv trebuie să recupereze suma, ceea ce se va dovedi mai complicat decât părea la prima vedere.

Un mix inteligent de sensibilitate si violenta; dragoste si teroare; rational si nebunie; dezvaluind intr-o maniera de un realism cutremurator o halucinanta alta față; de multe ori doar intuita si pentru noi romanii aproape incredibila a Americii tuturor posibilitatilor unde; iata; banalul cotidian poate insemna doar o zbatere continua si surda pentru supravietuire in ceea ce inseamna cu adevarat jungla umana mai salbatica decat oricare alta.

Din punct de vedere tehnic nu am ce sa-i reprosez atat timp cat in cursul vizionarii am uitat ca ma uit la un film si am trait si eu; acolo alaturi de ei; in acea realitate deliranta.