Band of Robbers (2015)

Band of Robbers (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Nee
Scenariu: Adam Nee
Actori: Kyle Gallner, Adam Nee, Matthew Gray Gubler
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie, Crima
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Band of Robbers

Personaje clasice din, probabil, cea mai mare operă literară a literaturii americane. Huckleberry Finn și Tom Sawyer au lovit marele ecran, într-o re-imaginarea care ia mischievously. Sinele lor intentionate erou-of-the-poveste, păstrează un complot de conducere cu privire la găsirea o comoară mitică. Si lasă restul în urmă – și bine-spirit de distracție, bine-a câștigat în noul film, “Band of vardiștii”.

Ar trebui menționat mai devreme, nu există o mulțime care “Robbers” cu adevărat, cu adevărat. Ridică de la noi sau de caractere, altele decât cele cu ajutorul personajelor asemănare și câștigând farmece pentru a le picătură în această nouă cultură mash-up clasic Mark Twain. Este într-adevăr doar povestea unei versiuni a unui Huck Finn (Kyle Gallner) și un Tom Sawyer (Adam Nee). In cazul în care Huck este un recent comunicat de închisoare în căutarea de a face curat. Si Tom este un polițist viclean și al cărui modalități care caută aventura conduce la sale fermecător, dar încă de drept-pervaz flirturi personaj, iar prin toate astea, ei încă rămân cei mai buni prieteni, împreună cu o bandă de alți amici inadaptat pirat auto-a afirmat.

Fețele și talentele inrolat aici sunt cu adevărat în cazul în care comedia strălucește. Ea are gustul de 21 Jump Street de benzi desenate și calendarul de tragere la fiecare linie de-a-glumă (și cea mai mare parte de tauri ochi la acea), folosește niște fețe cunoscute și unele care nu-așa, în joc o mână câștigătoare. Kyle Gallner ca Huck este un Jeremy Renner și Rick Grimes a la plimbare mort, în cazul în care Adam Nee este la fel de mult ca stand- într-un rol pe care el știe atât de bine.


Trailer Band of Robbers