Baltimore Rising (2017)

Baltimore Rising (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Sonja Sohn
Actori: Devin Allen, Genard Shadow Barr, Elijah Cummings
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Baltimore Rising

Baltimore Rising urmează activiști, ofițeri de poliție, lideri ai comunității și afiliați de bande. Care se luptă să țină împreună Baltimore împreună cu moartea lui Freddie Gray în custodia poliției.

Moartea lui Freddie Gray pe 19 aprilie 2015 va fi probabil subiectul multor documentare viitoare. În momentul în care detaliază arestul lui Gray din mâinile ofițerilor de poliție din Baltimore și leziunile măduvei spinării care au condus la trecerea lui o săptămână mai târziu. Multe dintre aceste filme vor include, probabil, filmarea telefonică mobilă a arestului lui Gray. Care apare la începutul lui Baltimore Rising, “Noul documentar HBO de la actrita Sonja Sohn.

În restul perioadei de execuție de 93 de minute, “Baltimore Rising” utilizează tratamentul lui Gray pentru a examina țesătura orașului în anul următor. Prin punerea în evidență a activiștilor tineri și bătrâni, precum și oferirea de perspective din interiorul comunității de aplicare a legii, Sohn prezintă o imagine a Baltimore care are partea sa de divizare – dar este alcătuită din indivizi care încearcă să găsească vindecare în felul lor.

În afară de documentarea momentelor pivotale în urma morții lui Gray și a evoluțiilor din procesul care a urmat, Sohn oferă o idee importantă despre activism. În discursul public, activismul se adună adesea sub un singur banner amorf. Dar în “Baltimore Rising”, Sohn prezintă experiențele elevilor de liceu Makayla Gilliam-Price, activistul Kwame Rose și Genard “Shadow” Barr, un specialist al comunității de informare. Unii folosesc bullhorns, unele stadioane legislative, altele organizează spectacole interumane de unitate ca răspuns la diferite verdicte din cauzele Gray.