Balerina (2016)

Balerina (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Eric Summer, Éric Warin
Actori: Elle Fanning, Dane DeHaan, Carly Rae Jepsen
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Balerina

Animaţia 3D „Balerina” prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.

Aventura ambițioasei Félicie începe, așadar, într-un orfelinat dintr-o zonă rurală a Franței și se continuă la Paris, în anul 1882, când putem vedea Turnul Eiffel în construcție și Opera Mare din Paris în toată splendoarea ei. Pentru că devine protejata lui Odette, fostă mare balerină, acum femeie de serviciu la operă, Félicie găsește o cale de a fi acceptată în grupa de începători din care vor fi aleși protagoniștii unui nou spectacol Spărgătorul de nuci. Urmează un carusel al emoțiilor și al antrenamentelor dure de care se ocupă Odette, care vede în mica orfană, plină de viață și de pasiune pentru dans, o învingătoare.

Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său… Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

O animatie reusita, pe care am vizionat-o cu mare placere. Pacat ca nu a avut parte de o promovare maibuna, fiindca merita. Povestea frumoasa si emotiile puternice transmise merita cu siguranta sa te uiti la acest film.