Baker’s Man (2017)

Baker’s Man (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Maurice Hall, Van White
Actori: Alyssa Gabrielle Rodriguez, Kj Smith, Taja V. Simpson
An: 2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Baker’s Man

Pentru un regizor, “nașterea” celui de-al treilea film este ca și cum ar fi un copil, dar poate chiar mai scump și mai dureros. Adesea împușcați pe un buget înfricoșător, folosind fonduri de mulțimea și chemați la favoruri, convingând neobosit investitorii cu privire la meritele proiectului, pe măsură ce vă convingeți în mod repetat. A spune că este greu este o subevaluare vastă. Acesta este motivul pentru care povestea, direcția și turnarea au fost atât de mari;

Există puține dacă există efecte speciale sau seturi de fantezie pentru a distrage atenția de la acele elemente critice care fac un film bun. BAKER’S MAN, primul film de lung metraj al scriitorului / regizorului / actorului Maurice Hall, are acele elemente cheie și a făcut din bugetul foarte subțire.

Sala are numeroase credite recunoscute în calitate de actriță și, pentru a fi sincer, este un tip foarte interesant. În plus față de faptul că are acel “lucru”, acea calitate intangibilă a carismei. Aceste bunuri întotdeauna ajută. Deseori jucându-și un “greu” sau un atlet, care era în viața reală, voia să facă un alt fel de proiect, o comedie romantică.

Acum, sunt oameni, inclusiv eu, care doresc să alerge țipând într-o casă arzătoare la simpla menționare a unui rom-com. Foarte adesea formic, nu amuzant, previzibil … aș putea să scap de o sută de filme mediocre uitabile. În timp ce BAKER’S MAN are multe dintre elementele comune necesare pentru a fi o comedie romantică, are destule elemente unice și fermecătoare, care m-au câștigat. De asemenea, are actori buni, umor autentic și, cel mai important, o poveste puternică.