Băiatul furnică – Antboy (2013)

Băiatul furnică – Antboy (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Ask Hasselbalch
Actori: Thomas Voss, Aske Bang, Frank Thiel, Lærke Winther Andersen, Nicolas Bro
Anul: 2013
Gen: Aventura, Comedie, Familie
Durata: 77 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Băiatul furnică – Antboy (2013)

Sinopsis Băiatul furnică – Antboy (2013)

Pelle, un baiat in vârstă de 12 ani este muscat de o furnică și dezvoltă superputeri. Ajutat de tocilarul Wilhelm, Pelle creează o identitate secretă ca super-eroul Baiatul Furnica. Atunci când intra in scena Puricele, Baiatul Furnica trebuie să accepte provocarea.

Review Băiatul furnică – Antboy (2013)

Pelle (Oscar Dietz) este un copil timid, mici pentru varsta lui, și zdrobirea greu pe cea mai populară fată din clasă. Probleme continuă atunci când încearcă să ajute un copil agresat și în loc sfârșește alungat într-o curte abandonat, dar e acolo unde a muscat de un ant modificate genetic. Curând el a descoperi noi abilitati, cum ar fi super putere, alpinism de perete și pipi foarte acide, iar cu ajutorul său prieten comic-iubitoare Wilhelm (Samuel Ting Graf) el prezintă pentru a combate crima sub numele Antboy. Totul merge destul de ușor prea până când un personaj negativ de asteptare el însuși purici (Nicolas Bro) apare pe scena, răpește zdrobi lui Amanda și deține oraș în teroare.

Director Întrebați debutul Hasselbalch, bazată pe cărțile lui Kenneth Bogh Andersen, este un riff-hârtie subțire pe Spider-Man de eroul underdog geeky la originea insecte pentru montajul incomode de Pelle descoperi puterile sale, dar niciodată nu încearcă pentru a ascunde faptul că influența. Wilhelm împărtășește cunoștințele sale de benzi desenate cu cea mai mică provocare care duce el să recunoască gama de super-eroi populare până la și inclusiv Băiatul furnică. Dar în timp ce narativ este extrem de familiar povestea este redus la nivelul unui copil în mod minunat. Noi încă obține toate momentele iconice și personajele din personajul negativ om de stiinta care incearca sa joace rolul lui Dumnezeu și a fost în schimb condus nebun fetei in primejdie (Cecilie Alstrup Prelată), care vine vorba de dragoste eroul ei, dar sunt prezentate într-o manieră mai simplă lipsită de mult în modul de dileme morale complexe.