Baiatul bun baiatul rau – Good Boy Bad Boy (2007)

Baiatul bun baiatul rau – Good Boy Bad Boy (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Ashwini Chaudhary
Actori: Tusshar Kapoor, Emraan Hashmi, Isha Sharvani
An: 2007
Gen: Indiene, Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Baiatul bun baiatul rau – Good Boy Bad Boy

Doi studenti ce poarta acelasi nume nimeresc in clase unul in locul celuilalt. Acum fiecare trebuie sa isi arate priceperea intr-un domeniu necunoscut.

Povestea Good Bad Boy Boy se învârte în jurul unui profesor ideală. Si doi studenți (unul numit ca “băiat bun” și un altul numit ca “Bad Boy”). Povestea este plasata intr-un colegiu afectată de indisciplina elevilor. Este unit cu un nou director – Deewaan Chand Awasthi (Paresh Rawal), care o dată folosit pentru a fi un elev al acestui colegiu. Dl. Awasthi crede cu tărie că nu este nimic ca rautatea sa absolută într-un student. Este bunătatea pe care trebuie să fie identificat și hrănit în fiecare student, pentru că există în toată lumea într-una sau alta forma.

El începe să lucreze pe baza acestei filozofii a lui și împarte elevii din fiecare clasă în trei secțiuni (A, B și C). Pe baza lor academice de performanță, natura, aptitudini și personalitate. Cu toate acestea, nu se întâmplă în cazul a doi studenți – Raajan Malhotra (Tushaar Kapoor). Si Raaju Malhotra (Emraan Haashmi), care obține secțiuni destul de opusă stării lor actuale.

Așa-numitul băiat bun – Raajan este trimis la secțiunea C, în timp ce băiat rău notoriu. Raaju este trimis la secțiunea A. Awasthi nu-l sub pretextul schimbului de nume (cărțile de identitate ale ambele citește “R. Malhotra” ), dar adevărul este că el a vrut în mod deliberat să-l facă pentru că el vrea băiat rău să-și verse obiceiurile proaste și a începe să luați interes în studiile în timp ce, pe de altă parte, el vrea băiat bun (care este, de fapt, un vierme de carte).