Baghdad Central (2020)

In serialul Bagdad Central online subtitrat actiunea aduce in prim-plan un inspector irakian care, după 9/11, isi cauta fiica dispărută. Este o serie thriller, temporal situata în jurul invaziei americane din Irak, în 2003. Filmul il are in rolul principal pe Waleed Zuaiter ca Muhsin Al-Khafaji, un fost agent al cărui misiune îi cere să formeze un parteneriat incomod cu forțele americane; “nu sunt niciodată sigur dacă mă vor împușca în cap” – spune el anterior.

Aceasta productie Bagdad Central, bazată pe un roman al eruditului Elliott Colla, a fost lansată inițial pe rețeaua britanică Channel 4 și a fost, în mare, bine primita. „Este plăcut să vezi un thriller despre Irak in care se pune accent pe viețile irakienilor pentru o schimbare”, a scris Ellen E. Jones într-o recenzie. “Frumos pentru că este ceea ce inseamna un broadcaster constiincios social, dar e și drăguț, oferind ceva divertisment original, revigorant“.

Polițistul Muhsin al-Khafaji, încearcă cu disperare să-și protejeze fiica – și-a pierdut deja slujba, casa și soția, dar aceasta ajunge sa fie rapita. In eforturile sale de a-si gasi, va descoperi că este la mijloc ceva sinistru.

Baghdad Central (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Actori: Waleed Zuaiter, Corey Stoll, Bertie Carvel
An: 2020
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.1


Baghdad Central (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer