Bad Roomies (2015)

Bad Roomies (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Schnell
Actori: Patrick Renna, Tommy Savas, Annie Monroe
An: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bad Roomies (2015)

Bobby şi Raymond sunt doi colegi de cameră care întâmpină o problemă: după ce colegul lor de cameră decide să părăsească apartamentul în care au locuit împreună. Cei doi sunt hotărâţi să găsească cât mai repede unul nou pentru a împărţi cheltuielile cu chiria. După o serie de interviuri eşuate, cei doi văd în Chloe, o potenţială candidată. Chiar dacă se lovesc iniţial de reticențe din partea iubitei lui Bobby, Jennifer.

Care nu poate să înţeleagă de ce au decis să aleagă o femeie să locuiască cu ei, Bobby este decis să o convingă pe Chloe să fie colega lor de cameră. Chiar dacă cei doi încearcă să o convingă pe Jennifer că între ei şi Chloe nu se va întâmpla nimic. Intre Bobby şi Raymond se instalează rivalitatea, fiecare din ei încercând să îi atragă atenţia lui Chloe. La scurt timp, realizează că mutarea lui Chloe cu ei nu a fost tocmai cea mai bună idee.


Trailer Bad Roomies (2015)


Review Bad Roomies (2015)

Comedie neagră “Bad” Eastside colegi de camera Films cu Patrick Renna, Tommy Savas și Annie Monroe, a fost achiziționată de către The Orchard pentru a fi distribuite în întreaga lume. Soi a învățat în mod exclusiv.

Filmul este programat sa fie lansat digital și VOD pe 1 decembrie.

Renna, cel mai bine cunoscut pentru rolul principal în 1993, “The Sandlot”, de asemenea, produse cu Savas, în primul lor concert producătoare.

Jason Schnell regizat scenariul lui Justin Mooney despre doi tipi care trăiesc împreună, care, după ce a pierdut colega de camera lor, a pus un anunț pentru a găsi unul nou. După o serie de interviuri dezastruoase cu potentiali colegi de camera, ei se așeze pe o fată aparent inofensiv, dar frumos. Totul pare să meargă bine în ciuda rivalității foc mic. Pana cand o noapte beat provoacă toate cele trei colegi de cameră să facă o greșeală oribilă care le începe pe o spirală descendentă.