Bad Night (2015)

Bad Night (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Chris Riedell, Nick Riedell
Scenariu: Daniel Kinno
Actori: Molly Ringwald, June Diane Raphael, Adam Pally
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie
IMDB: 5.0

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Bad Night (2015)

Recenzie film online Bad Night (2015)

Kate (Lauren Elizabeth Luthringshausen) si Abby (Jenn McAllister) se îndreaptă spre școală pentru o excursie de teren pentru clasa lor, istoria artei, care le va acorda credite suplimentare în cazul în care participa. Chiar înainte de a Kate se alătură colegii ei să aștepte pentru autobuz școlar, ea este informat de către părinții ei că nu mai sunt în măsură să plătească pentru educația ei colegiu din cauza încă una din investițiile eșuate ale tatălui ei, spre dezamăgirea lui Kate.

După o dimineață petrecută la un muzeu de artă, clasa se oprește la un restaurant pentru masa de prânz. Cu toate că Kate și Abby găsi mâncarea servită respingătoare și dezgustătoare, colegii lor de bună voie consuma. Kate și Abby decide să mănânce baruri granola Abby a adus în loc de mâncarea servită. În timp ce clasa este în drum spre următoarea oprire după plecarea din restaurant, toată lumea de pe autobuz, cu excepția pentru Kate și Abby devin greață din cauza masa de prânz au mâncat și începe vărsături. Profesorul, după ce au mâncat, de asemenea, produsele alimentare, aduce clasa la un motel pentru a petrece noaptea și de a recupera. Kate și Abby sunt în motel cerând camere, Abby observă un plic pe tejghea cu numele Viceroy și Monarch scrise pe ele.

Între timp, Ari (Matt Walsh), liderul bandei și proprietarul unui patinoar cu role patinaj din apropiere, se întâlnește cu un șofer cunoscut sub numele de roți (Owen Smith) și negociază o înțelegere. Roți trebuie să conducă cei doi tâlhari de arta Ari a angajat, care merg de viceregele nume de cod și Monarch, pentru a le ajuta să fure un tablou pe care Ari intenționează să vândă. În schimb, Roti vor primi o sumă de bani de schimb. Roți este de acord cu o înțelegere, dar cu condiția ca el să taie toate legăturile cu Ari după acest post finală. Ari informează roțile motel hoții de arta vor fi ridicate, care se dovedește a fi același motel în cazul în care Kate și Abby locuiesc.

Kate și Abby, plictisit stau în camera lor, decid să se strecoare afară din motel pentru a se distra. Pentru a evita identificarea, numele Kate și Abby Viceroy și Monarch atunci când a comanda o plimbare. În același timp, vicerege reală (Julianna Guill) și Monarch (Judy Marte), se pregătesc să părăsească motel pentru munca lor de a fura pictura Ari ia angajat să fure. Kate și Abby ieși din camerele lor și de a găsi roți așteaptă în mașina lui în parcare. Cu roți gândesc că Kate și Abby sunt viceregele și Monarch și Kate și Abby gândindu-mă că Wheels este șoferul lor, Roti îi permite și conduce off în timp ce, fără cunoștința lor, doi dintre acoliții lui Ari urmeze. Imediat după ce pleacă, Brian, șoferul Kate a ordonat, apare și preia vicerege reală și Monarch.