Bad Match (2017)

Bad Match (2017) Film Online Subtitrat


Regia: David Chirchirillo
Actori: Lili Simmons, Noureen DeWulf, Chase Williamson
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!

<34diecGoUCw/Bad.Match." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Bad Match

Șansele sunt, dacă citiți acest lucru, ați mai văzut un thriller stalker înainte. Două caractere date, unul nu mai vrea să mai întâlnească. Iar celălalt decide să tragă, să hărțuiască sau să continue să continue să “urmărească” primul. Aici avem Bad Match, care este un thriller stalker pentru utilizatorii aplicațiilor de dating. Sau pentru cei dintre voi care sunt obosiți de cele mai multe thriller-uri de stalker. Deoarece oferă o subversiune a așteptărilor care este inteligentă și mult mai plăcută decât v-ați aștepta.

Protagonistul nostru este Harris (Jack Cutmore-Scott), cineva care folosește aplicațiile de dating ca mijloc de a stabili rapid și nimic mai mult. Se potriveste cu Riley (Lili Simmons), care pare imediat foarte atras de el. Ei au un moment bun, iar atunci când încearcă să o arunce, nu o lasă. Textele și apelurile neîncetate îi determină să creadă că e nebună.

Asta e tot ce ieși din mine. Pentru a vedea cum se ocupă de situația respectivă și despre modul în care filmul se încheie în cele din urmă cu jocul cu genul și așteptările de gen care vin din el, va trebui să îl urmăriți singur. Este suficient să spun că, în ceea ce mă privește, este foarte inteligent și foarte distractiv. Simmons și Cutmore-Scott sunt cu adevărat solizi, există o producție cinematografică bună și o cinematografie foarte solidă și există mai multe râde. Bad Match este foarte bun.

Concluzie: Datorită modului în care subminează așteptările, jocul Bad Match devine un thriller stalker mai inteligent decât media și destul de distractiv.