Bad Grandmas (2017)

Patru bunicii ucid accidental un om con. Când partenerul său apare, lucrurile merg repede spre sud.

Bobbi (Susie Wall) intră în camera lui Mimi (Florence Henderson), plângându-și ochii, pentru că fostul ei ginere o dă afară din casă. Ei bine, asta nu va face, așa că Mimi merge să se confrunte cu el. Așa cum am spus în sinopsis, ea îl omorî accidental, iar rețeaua de minciuni survine. Împreună, Bobbi, Mimi, Coralee (Pam Grier) și Virginia (Sally Eaton) încearcă să ascundă ce sa întâmplat.

Comedia în acest film Bad Grandmas online subtitrat are doar suma potrivită. În mod similar cu cel al “Du-te în stil”; cu glumele bătrânilor; dar există și un mic dintre ei care face lucrurile pe care adolescenții le fac în mod normal – ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a aduce umor pe ecran. Mă bucur că nu au existat niște glume inadecvate cum ar fi alte filme “Bad”.

Filmările acestui film au fost puțin ciudate și cred că este singurul lucru pe care nu mi-a plăcut filmul în general. Au fost întâmplări aleatorii despre cameră; despre care presupun că trebuia să te las cu puțină suspans și doar un pic de emoție. Așa cum am spus mai devreme; o mare parte a timpului mi sa părut că este o pungă de prescripție comercială cu privire la modul în care a fost scris dialogul și chiar cum a fost livrat. Cred că detectivul a fost și mai rău cu asta.


Regia: Srikant Chellappa
Actori: Pam Grier, Judge Reinhold, Florence Henderson
2017
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 4.1


Bad Grandmas (2017) Online