Bad Day for the Cut (2017)

Bad Day for the Cut urmărește povestea unui agricultor irlandez de vârstă mijlocie, care pornește într-o misiune de răzbunare atunci când bătrâna sa mamă este ucisă. Donal este un fermier care trăiește într-un mic sat irlandez împreună cu mama lui vârstnică, Florence. Lucrând câmpul în fiecare zi și petrecând noaptea în barul local, bărbatul pare mulțumit de o viață simplă și liniștită. Dar, când Florence este ucisă în ceea ce părea a fi o spargere, Donal pleacă spre Belfast în mica sa camionetă roșie, căutând răzbunare. Ceea ce găsește este o lume a violenței și a brutalității pe care nu o poate înțelege, și un secret despre mama sa, care îi va zgudui sufletul și existența.

Răzbunarea thriller-urilor Bad Day for the Cut online subtitrat este destul de comună, atât de mult încât, atunci când intră într-unul nou, tendința este de a vă reduce așteptările, a. Având în vedere că cele mai multe sunt destul de generice și samey. Ei bine, trebuie să spun că acest efort al Irlandei de Nord este o reducere peste cele mai multe dintre ele. Povestea lui este una care sună destul de familiară.

Un fermier caută răzbunare sângeroasă împotriva criminalilor care i-au ucis-o pe mamă într-o noapte întunecată. Este, în esență, o linie de parcelă care, pe chipul ei, pare destul de tipică. Dar modul în care este livrat pe ecran asigură că acesta este un film care se evidențiază.


Regia: Chris Baugh
Actori: Nigel O’Neill, Susan Lynch, Józef Pawlowski
2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.4


Bad Day for the Cut (2017) Online Subtitrat