Bad Day for the Cut (2017)


Bad Day for the Cut urmărește povestea unui agricultor irlandez de vârstă mijlocie, care pornește într-o misiune de răzbunare atunci când bătrâna sa mamă este ucisă. Donal este un fermier care trăiește într-un mic sat irlandez împreună cu mama lui vârstnică, Florence. Lucrând câmpul în fiecare zi și petrecând noaptea în barul local, bărbatul pare mulțumit de o viață simplă și liniștită. Dar, când Florence este ucisă în ceea ce părea a fi o spargere, Donal pleacă spre Belfast în mica sa camionetă roșie, căutând răzbunare. Ceea ce găsește este o lume a violenței și a brutalității pe care nu o poate înțelege, și un secret despre mama sa, care îi va zgudui sufletul și existența.

Răzbunarea thriller-urilor Bad Day for the Cut online subtitrat este destul de comună, atât de mult încât, atunci când intră într-unul nou, tendința este de a vă reduce așteptările, a. Având în vedere că cele mai multe sunt destul de generice și samey. Ei bine, trebuie să spun că acest efort al Irlandei de Nord este o reducere peste cele mai multe dintre ele. Povestea lui este una care sună destul de familiară.

Un fermier caută răzbunare sângeroasă împotriva criminalilor care i-au ucis-o pe mamă într-o noapte întunecată. Este, în esență, o linie de parcelă care, pe chipul ei, pare destul de tipică. Dar modul în care este livrat pe ecran asigură că acesta este un film care se evidențiază.


Regia: Chris Baugh
Actori: Nigel O’Neill, Susan Lynch, Józef Pawlowski
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.4


Bad Day for the Cut (2017) Online Subtitrat


Bad Day for the Cut (2017)
Bad Day for the Cut (2017) Online Subtitrat in Romana

Bad Day for the Cut urmărește povestea unui agricultor irlandez de vârstă mijlocie, care pornește într-o misiune de răzbunare atunci când bătrâna sa mamă e

Notă film - PortalulTauTV.net:
4