Bacurau (2019)

Un oraş cu o singură stradă din savana deşertică din nord-estul Braziliei, Bacurau se trezeşte şters dintr-o dată de pe hărţile digitale şi din imaginile din satelit. Într-o combinaţie de satiră social-politică şi de entuziasm cinematografic, orăşelul este ameninţat dintr-o dată – dar de către cine? Filmul, plasat într-un viitor apropiat, are un aer SF, însă stilul regizoral aduce cu westernul și cu genul brazilian cangaço (bandit) al anilor 70-60.

Născut din dragostea regizorilor pentru cinema-ul italian al anilor 60, cinema-ul american al anilor 70 și, bineînțeles, cinematografia braziliană, Bacurau este un melanj de genuri, proiect început de la nivel de idee de cei doi regizori, colaboratori și mai ales prieteni.

Am vrut să facem un film la care să ne facă plăcere să mergem la cinema. Am început să scriem un scenariu, am lucrat, am scris, am vorbit, ne-am și certat, apoi am strâns și alți prieteni să ne ajute să-l filmăm”, povestesc cei doi regizori într-un interviu cu ocazia premierei filmului.

Totul a durat mai bine de 10 ani.

Bacurau (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Juliano Dornelles, Kleber Mendonça Filho
Actori: Bárbara Colen, Thomas Aquino, Silvero Pereira
An: 2019
Gen: Aventura, Mister, SF
IMDB: 7.6


Bacurau (2019) Online Subtitrat


Trailer