Backtrace (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

In filmul Backtrace online subtitrat cu Sylvester Stallone, singurul hot supravietuitor al unui jaf violent de masini blindate a iesit dintr-o unitate de securitate inalta si a administrat un medicament experimental.

Dupa ce a suferit o leziune cerebrala in urma unui jaf armat care s-a sfarsit prost, MacDonald devine amnezic si este plasat intr-o institutie psihiatrica de inalta securitate, unde devine in necunostinta de cauza victima diferitelor experimente stiintifice si sociale. In urma celui de-al saptelea an de evaluare, el este fortat de un detinut si de un medic al unitatii sa evadeze din inchisoare; fiind injectat cu un ser experimental care il forteaza sa retraiasca viata pe care a uitat-o.

In speranta de a gasi milioanele de dolari pe care MacDonald le-a ascuns inainte de a fi capturat, cei doi incearca cu orice pret sa forteze recuperarea memoriei acestuia. In timp ce se confrunta cu trecutul sau, MacDonald trebuie sa scape acum de un detectiv local, un agent FBI puternic si efectele secundare periculoase ale medicamentului, pentru a recupera banii furati.


Regia: Brian A. Miller
Actori: Sylvester Stallone, Ryan Guzman, Matthew Modine
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama
IMDB: 3.6


Backtrace (2018) Online Subtitrat


Backtrace (2018)
Backtrace (2018) Online Subtitrat in Romana

In filmul Backtrace online subtitrat cu Sylvester Stallone, singurul hot supravietuitor al unui jaf violent de masini blindate a iesit dintr-o unitate de s

Notă film - PortalulTauTV.net:
2