Back Roads (2018)

Filmul Back Roads online subtitrat este povestea unui tanar care trebuie sa aiba grija de cele trei surori mai mici dupa moartea tatalui si arestarea mamei sale.

Adaptat de la cel mai bine vandut roman al lui Tawni O’Dell, cu acelasi nume de la O’Dell si de regizorul Adrian Lyne (Fatal Attraction, Jacob’s Ladder, Unfaithful), Back Roads il are pe Pettyfer ca Harley Altmyer, ce a fost lasat sa aiba grija de cele trei surori mai mici, dupa ce mama sa a fost condamnata pentru uciderea tatalui lor. Harley face tot posibilul, dar traind intr-un mic oras nu ofera multe perspective de angajare pentru un absolvent de liceu cu abilitati limitate si, in special, nu pentru relatiile cu un ucigas condamnat.

Back Roads (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Alex Pettyfer
Actori: Juliette Lewis, Jennifer Morrison, Nicola Peltz
An: 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.0


Back Roads (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Back Roads (2018)

Secretele pot lega familiile împreună in Back Roads, dar când adevărul dezvăluie ceva mult prea deranjant să recunoască, ele se pot destrăma cu consecințe dezastruoase. Pentru debutul regizoral, actorul Alex Pettyfer (I Am Number Four, Magic Mike, Elvis & Nixon) examinează o astfel de familie dizolvată în Back Roads, un thriller întunecat, claustrofob, care rămâne în minte după vizionare.

Pettyfer îl interpretează pe Harley, un tânăr însărcinat să se îngrijească de cele trei surori mai mici, după ce mama sa (Juliette Lewis) a plecat în închisoare pentru uciderea tatălui lor. El lucrează două slujbe meniale pentru a-și păstra un acoperiș peste capul lor, în timp ce se luptă în rolul unui părinte. Amber (Nicola Peltz), sora mai veche a nimfomaniilor, cu capul la cap, cu Misty (Chiara Aurelia) obsedată cu arme, iar Jody (Hala Finley), cea mai tânără și inocentă, este o fetiță.

Tatăl lor decedat era un tiran abuziv din Back Roads care le folosea ca pungi de perforare. Harley suferă de atacuri de panică și vede un psiholog mamă, care încearcă să-l lucreze prin problemele sale, dar cade pentru Callie (Jennifer Morrison), o casnică plictisită într-o căsnicie terminată. Ei se leagă de artă și încep o aventură sordidă. În cele din urmă, o revelație făcută de mama sa în timpul vizitei la închisoare declanșează un lanț de evenimente care distrug complet tot ce rămâne.

Deși puțin prea vechi pentru această piesă, Pettyfer este la fața locului în portretizarea lui Harley, un copil fără ambiție și prea multă responsabilitate, care este mai preocupat de a face sex decât să plătească impozitele pe proprietate. Amber-ul lui Peltz străbate strălucirea graniței fraților. La inceput, modul in care isi arata sexualitatea la Harley te face sa crezi ca este o sora-pas sau jumatate pana cand realizezi ca ea este cea mai apropiata relatie de sange.

Așa cum Misty, Aurelia din Back Roads rămâne detașată, comportamentul ei este într-un mod care te face să te simți inconfortabil. Finley este în mijlocul tuturor ca Jody, cu ochii cu ochii largi și pofta. În sfârșit, există Morrison, care emană complianță plictisită în timp ce își folosește abilitățile pentru a obține ceea ce dorește.

Împreună cu cinematograful Jarin Blaschke, Pettyfer împiedică loviturile strânse, făcându-ne să simțim sufocarea lui Harley, în timp ce încearcă orbește să-și conducă o familie. El doar devine cu adevărat să respire în sesiunile sale de psihologie, dar apoi este forțat să se ocupe de o realitate perversă în afara controlului său.

În momentul în care împușcarea finală face ecranul, nu mai ezită să întrebi de ce Harley acceptă drumul pe care la ales. Raspunsuri evidente raspund la minte, cum ar fi protectia, dorinta si scaparea. Un al patrulea poate apărea a doua zi, cu toate acestea, cu un răspuns de prevenire.