Back in the Day (2016)

Back in the Day (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Paul Borghese
Actori: Alec Baldwin, Michael Madsen, Shannen Doherty, Danny Glover
Anul: 2016
Gen: Drama, Sport
IMDB: 5.5

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer Back in the Day (2016)

Review Back in the Day (2016)

Din biografia sa de pe IMDB, Michael Rosenbaum îi place să se întoarcă în orașul său natal din Indiana în fiecare an și de a juca mingea cu Wiffle vechi prietenii lui de liceu. Dar, în timp ce pare a fi un lucru foarte frumos, actorul a folosit, din păcate, ca sursă de inspirație pentru funcția de scriere / debutul său regizoral. reuniuni de liceu, în timp ce acestea pot fi distractiv pentru toți cei implicați, în general, nu sunt făcute pentru comedii de ecran bun, iar în nelegitim Înapoi Ziua nu este o excepție.

Rosenbaum, cel mai bine cunoscut pentru mai mulți ani stagiu de joc Lex Luthor pe serialul de televiziune Smallville, joacă rolul central al Jim, un actor a cărui concert L.A. nu a reușit cel mai notabil este servind ca un pitchman pentru o companie de asigurări. La întoarcerea în orașul său natal mic, el se reconectează instantaneu cu prietenii săi vechi, inclusiv Skunk perennially hapless (Harland Williams); soț henpecked Len (Kristoffer Polaha) si afro-american T (Isaia Mustafa, de “Old Spice” faima comercială). Alte caractere care figurează în procedura includ Angie (Liz Carey), un fost majoreta in prezent insarcinata cu al patrulea copil, nu că o împiedică de la fumat si de baut; Ron (Nick Swardson), care are o întâlnire de sex strident cu Angie în bancheta din spate a unei mașini; și fostul director de liceu bandei (Mike Hagerty), care și-a pierdut nimic din pedanterie lui.

Principalul punct de complot se referă sentimentele romantice încă timp ce presiunea între Jim și vechiul său flacără Lori (Morena Caccarin, a patriei, a cărei frumusețe luminoasă înseamnă imediat că ea e prea bun pentru acest tip de lucru), care este acum logodit cu fostul rival de liceu lui Jim Mark (Jay R. Ferguson, Mad Men).