Babyteeth (2019)

Doi părinți din filmul Babyteeth (2019) online subtitrat descoperă că fiica lor de 16 ani (Eliza Scanlen, starul seriei HBO Sharp Objects), bolnavă de cancer, s-a îndrăgostit de un dealer de droguri. Prima iubire nu a fost niciodată mai importantă. Mai ales când ar putea fi și ultima.

Shannon Murphy își face debutul în film cu Babyteeth, o tragi-comedie despre un adolescent care se confruntă cu cancer terminal. Adolescenții care moare tineri este o temă recurentă, de la Romeo și Julieta până la The Fault in Our Stars. Milla (Eliza Scanlen) este un astfel de caz, o tânără de 15 ani ale cărui perspective arată sumbru, dar care găsește un anumit confort în relația cu traficantul de droguri Moses (Toby Wallace).

Se întâlnesc mai întâi la o stație de tren când Moise salvează literalmente viața lui Milla, evitând un potențial salt spre sinucidere. Între ei, există un frison de atracție imediată, în ciuda (deși este mai probabil din cauza) unei diferențe complete. În timp ce Moise, în vârstă de 24 de ani, este fără adăpost, a fost dat afară din casa sa de către mama sa, Milla este de clasa de mijloc, locuind într-o casă care pare sfâșiată din paginile unui catalog IKEA și se mândrește cu un bar de mic dejun si un pian.

Distributia completa: Ben Mendelsohn, Essie Davis, Eliza Scanlen, Emily Barclay, Toby Wallace.

Babyteeth (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Shannon Murphy
Actori: Ben Mendelsohn, Essie Davis, Eliza Scanlen
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.0


Babyteeth (2019) Online Subtitrat


Trailer