Baahubali The Beginning (2015)

Baahubali The Beginning (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Indiene, Istoric
Scenariu: Vijayendra Prasad, S.S. Rajamouli
IMDB Rating: 8,8
Regizor(i): S.S. Rajamouli
Actori: Prabhas, Rana Daggubati, Anushka Shetty

În Regatul antic de Mahishmati în India, in Baahubali, Sivagami, mama regina (Ramya Krishnan), care transportă un copil în brațe, iese din o pestera adiacente o cascada mare. Ea ucide soldații urmăresc ei și sacrificii însăși pentru a salva copilul. Sătenii locale la fața locului mână reginei transportă copii în râu și salvează copilul. Sanga (Rohini) și soțul ei numele copilului Shivudu și ridicați-l ca pe propriul lor fiu. Ei sigiliu pestera temându-se de siguranta copilului.

In Baahubali, Shivudu (Prabhas) crește până la care aspiră o excursie pe jos cascada, el face mai multe încercări nereușite de mult împotriva voinței mamei sale. Sanga ajunge la Swamiji (Tanikella Bharani) temându-se pentru siguranța copiilor ei, care sfatuieste-o să toarne apă pe Shivling pentru 116 de ori. Când Shivudu găsește acest lucru, el alege Shivling pe umeri și îl pune chiar sub cascada care incanta mama lui. El găsește apoi o mască de o fată care torrents din cascada, curioși să afle cine este, el încearcă să o excursie pe jos din nou cascada și reușește.

Pe partea de sus a cascadei, Shivudu, numit acum Shiva, descoperă că masca aparține Avanthika (Tamannaah), un războinic rebel al cărui grup a dedat la o război de gherilă împotriva împăratului Bhallala Deva (Rana Daggubati) din Mahishmati Britanie. Grupul intentioneaza sa salveze fostă regină Devasena (Anushka Shetty), care este mama reală a lui Shiva. Avanthika este dat posibilitatea de a salva regina care a fost legat în împărăția pentru ultimii 25 de ani.