Baaghi 3 (2020)

Filmul indian Baaghi 3 online subtitrat este povestea unui bărbat care lupta împotriva unei intregi organizații teroriste. Ronnie (Tiger Shroff) este fratele mai mic al lui Vikram (Riteish Deshmukh). Tatăl lor fusese polițist, Charan Chaturvedi (Jackie Shroff), si a murit când ambii erau mici. Charan știa că Ronnie este cel curajos și, prin urmare, l-a pus să promită că va avea grijă de Vikram. Crescand, Vikram devine politist la Stația de Politie Lohamandi, Agra.

În prima sa zi de aderare, un prost pe nume Bajwa a dat foc unei persoane în incinta stației de poliție Lohamandi. IPL senior al lui Bajwa (Jaideep Ahlawat) vine în salvare, iar polițiștii nu presează nici-o acuzație. Acest lucru se datorează faptului că IPL este o infracțiune temută atât de localnici, cât și de poliție. Activitatea principală a IPL este răpirea întregii familii, dar criminalul nu cere niciodată răscumpărare. Acest lucru i-a enervat întotdeauna pe polițiști.

Poliția nu știe că IPL lucrează pentru Abu Jalal Gaza, liderul Jaish-E-Lashkar, cea mai mare organizație teroristă din lume. Ei operează din Siria și au preluat aproape țara. În Agra, secția de poliție Lohamandi primește o plângere de răpire. Știind că este angajat de IPL, se tem să ia măsuri. Prin urmare, ei decid să-l trimită pe Vikram ca țap ispășitor. Vikram este îngrozit și îi cere ajutorul lui Ronnie. Ronnie îl însoțește pe Vikram la fabrica IPL, unde sunt ținuți oamenii răpiți.

Baaghi 3 (2020) Film Indian Online Subtitrat in Romana


Regia: Ahmed Khan
Actori: Tiger Shroff, Riteish Deshmukh, Shraddha Kapoor
An: Filme Online 2020
Gen: Idiene, Actiune, Thriller
IMDB: 1.9


Baaghi 3 (2020) Online Subtitrat


Trailer