Baaghi (2016)

Sia din filmul indian Baaghi online subtitrat, o tânără rebelă, îl cunoaşte pe Ronny, un tânăr la fel de rebel, care ajunge la ea în oraş împotriva voinţei lui. Fiind obligat de tatăl său să se înscrie la o şcoală de arte marţiale, în cadrul căreia să înveţe să fie disciplinat şi mai puţin recalcitrant.

Deşi iniţial Sia nu vrea să-i acorde nicio şansă, atracţia dintre ei nu poate fi domolită. Iar cei doi încep să se întâlnească tot mai des, până când sentimentele dintre ei îi atrag atenţia lui Raghav, un infractor periculos care ar face orice ca să n-o piardă pe Sia. Pentru a destrăma relaţia dintre cei doi îndrăgostiţi, Raghav trece la măsuri extreme şi îl împuşcă pe Ronny. Însă acesta reuşeşte să supravieţuiască şi se întoarce să se răzbune şi să îşi recupereze iubita.

Campionul la arte marţiale Raghav (Sudheer Babu) o răpeşte pe actriţa Sia (Shraddha Kapoor) de pe platoul de filmare a unui nou film şi o duce la Bangkok. Tatăl lui Sia, P.P. Khurana (Sunil Grover) se duce la autorităţi pentru a cere ajutor, dar nimeni nu este dornic să-l ajute deoarece Raghav este un om foarte puternic şi influent. Khurana se îndreaptă apoi spre bărbatul care are un trecut comun cu Sia: Ronny (Tiger Shroff). În trecut, Ronny şi Sia s-au întâlnit într-un tren.

Baaghi (2016) Online Subtitrat in Romana


Regia: Sabir Khan
Actori: Shraddha Kapoor, Tiger Shroff, Sudheer Babu Posani
An: 2016
Gen: Actiune, Indiene, Romantice, Thriller
IMDB: 5.2


Baaghi (2016) Online Subtitrat


Trailer Baaghi (2016)