Await Further Instructions (2018)

In filmul Await Further Instructions online subtitrat este ziua de Craciun si familia Milgram se trezeste pentru a gasi o substanta neagra misterioasa in jurul casei. Ceva monumental se intampla in mod clar chiar in fata usii. Dar ce anume – un accident industrial, un atac terorist, un razboi nuclear? Intrand in argumente ingrozitoare, ei pornesc televizorul, disperati pentru orice informatie. Pe ecran un mesaj straluceste amenintator: “Stati in interior si asteptati instructiuni suplimentare”. Pe masura mesajului, paranoia lor escaladeaza intr-un masacru sangeros.

Acesta este ideea filmului Await Further Instructions online subtitrat, ultimul film de groaza sci-fi al regizorului Johnny Kevorkian, care a facut premiera mondiala la festivalul Cinepocalypse din Chicago saptamana aceasta. Este unul dintre mai multe filme programate la festivalul de anul acesta, care joaca ca un episod al Black Mirror, folosind tehnologia ca punct de plecare pentru a explora preocuparile mai profunde ale naturii umane.

Este, de asemenea, un film de groaza ca Night of the Living Dead, adunand un grup de oameni intr-o casa, cu o amenintare inexplicabila de afara si observand, pe masura ce teama da loc maniei si violentei.


Regia: Johnny Kevorkian
Actori: David Bradley, Holly Weston, Sam Gittins
An: 2018
Gen: Groaza, Mister, SF
IMDB: 4.5


Await Further Instructions (2018) Online Subtitrat


Trailer