Avril si lumea prefacuta – Avril et le monde truqué (2015)

Avril si lumea prefacuta – Avril et le monde truqué (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Christian Desmares, Franck Ekinci
Actori: Marion Cotillard, Marc-André Grondin, Macha Grenon, Benoît Brière
An: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Avril si lumea prefacuta – Avril et le monde truqué

Câștigător al Marelui Premiu la Annecy, în regia lui Christian Desmares și Franck Ekinci, Avril et le monde truqué este o poveste încântătoare, desenată de mână, despre aventurile unei fete pe nume April (Marion Cotillard) în căutarea părinților ei, în Parisul anilor ’40.

1941. Lumea s-a schimbat radical. Savanții au dispărut în mod misterios și o dată cu ei și lumea se oprește în loc. În această lumea ciudată, o fată curajoasă pleacă în căutarea părinților săi savanți, alături de tânărul Julius și Darwin, pisica sa vorbitoare. Acest trio este de neînvins și reușește să schimbe această lume prefăcută.

Filmul este o aventură franceză animat pentru întreaga familie (am recomanda aproximativ 8 ani și peste) care amintesc de fantastic toons “de Hayao Miyazaki (cred că de Castelul Mutarea lui Howl). ne conduce printr-o istorie alternativă steampunkului Franței moderne, aprilie (vocea lui Marion Cotillard), este o fetiță a cărei părinți om de știință, în 1941, au fost răpiți de “Imperiul” pentru a promova cauza, în acest caz, prin crearea unui medicament nemurire.

Cu cat o vorbind fermecatoare (un produs al experimentelor pe oameni de stiinta), aprilie își petrece tinerețea ei confruntarea cu fortele malefice, ca un polițist condus (Javert cineva?), Un băiat ștrengăresc, și natura însăși. Nici un moment de 1 oră 45 min este irosit; fiecare este realizat sub îndrumarea expertului Christian Desmares și Franck Ekinci pentru aventura maximă și umanitate (de exemplu, dragostea poate fi înflorit și bunicul Tataie este feistier ca niciodată).


Trailer Avril si lumea prefacuta – Avril et le monde truqué