Avocatul din limuzină – The Lincoln Lawyer (2011)

Mickey Haller (Matthew McConaughey) in filmul Avocatul din limuzină – The Lincoln Lawyer (2011) online subtitrat, este un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, folosește bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent, dar ultimul său caz îl face să simtă gustul groaznic al vinovăției, al răului nativ, pur și diabolic.

Louis Roulet, cel mai recent client, este arestat pentru vătămarea unei femei pe care a cunoscut-o într-un bar. Provenit dintr-o familie înstărită, playboy-ul este protejat și susținut de mama sa, care vrea cu orice preț să îl scoată basma curată.

Pe măsură ce deslușesc cazul, Haller și detectivul Raul Levin scot la lumină o latură sinistră a personalității lui Roulet și nenumărate dovezi ale trecutului său întunecat. Deși tânărul este cel mai bănos client pe care l-a avut vreodată, Haller începe să fie îngrozit de dimensiunile ororii și, cu prețul propriei vieți, se zbate să facă dreptate în această poveste.


Regia: Brad Furman
Actori: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Josh Lucas
Anul: 2011
Gen: Thriller, Drama, Crima
IMDB: 7.3


The Lincoln Lawyer (2011) Online Subtitrat


Trailer