Aventurile lui Tom Sawyer – Tom Sawyer (1973)

Aventurile lui Tom Sawyer – Tom Sawyer (1973) Online Subtitrat


Regia: Don Taylor
Actori: Johnny Whitaker, Celeste Holm, Warren Oates, Jodie Foster
An: 1973
Gen: Aventura, Muzicale, Familie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aventurile lui Tom Sawyer – Tom Sawyer

Realizat dupa romanul lui Mark Twain, filmul lui Don Taylor urmareste aventurile uimitoare lui Tom Sawyer si ale bunului sau prieten Huckleberry Finn de-a lungul fluviului Mississippi. Cei doi au prilejul sa se joace de-a piratii, sa asiste la propria inmormantare si chiar sa fie martori la o crima. Salbaticia fluviului si dorinta specifica varstei de a cunoaste cat mai mult dau nastere unor spectaculoase aventuri.

Acest film surprinde esența lui Tom Sawyer. Minunea și libertatea copilăriei și luptele de creștere. Johnny Whitaker oferă cea mai bună performanță a carierei sale, portretizându-l pe Tom ca fiind răutăcios și inteligent, dar atrăgător și nevinovat. Acesta nu este Tom atât de des portretizat în filme, care este un frate convingător. Acesta este Tomul cărții care se încurcă pentru că este curios și aventuros, al cărui minte se rătăcește în biserică și școală și care întinde adevărul sau chiar fibrele fără intenție dăunătoare.

Restul piesei este excelentă. Producția pare să fie pe locație și este foarte autentică, iar muzica este bine făcută. Acesta este un adevărat muzical în care versurile servesc la mutarea povestii. Dacă vă place muzicalele, aceasta este pentru dvs. Dacă nu, concentrați-vă asupra versurilor și despre ceea ce vă vor spune despre caracterul central.

Cartea este atemporală datorită temei sale universale, zilelor de glorie ale copilăriei. Filmul captează acest lucru. Va aduce o lacrimă la ochi, pe măsură ce veți auzi tema cântecului “… un băiat va deveni un om, va fi un om. Doar o singură dată în viața lui este liber. gratuit.”