Avengers: Infinity War (2018)

L-am intrezarit la finalul lui The Avengers, furios ca Chitauri nu au reusit sa infranga Pamantul si, mai ales, sa obtina Tesseractul: este Thanos, distrugatorul de lumi si cel mai infiorator inamic al Razbunatorilor. Posesor acum al celor sase giuvaeruri care il transforma intr-o creatura omnipotenta si omniscienta, Thanos din Razbunatorii: Razboiul Infinitului – Avengers: Infinity War online subtitrat se intoarce pe Terra pentru a-i nimici o data pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor si aliatii lor.

A trece de un miliard de dolari la box office-ul international este o mare reusita pentru o productie cinematografica, insa cele ce trec si pragul a doua miliarde de dolari intra intr-un club select, din care face parte, recent, si Razbunatorii: Razboiul Infinitului – Avengers: Infinity War online subtitrat. Filmul a doborat, de la lansarea din 27 aprilie, mai multe recorduri. A fost, printre altele, productia cu cel mai bun debut in tara de origine, Statele Unite, dar si international. A trecut in timp record – numai 11 zile – de un miliard de dolari la box office si a devenit pelicula cu supereroi cu cele mai mari incasari din istorie.

Avengers: Infinity War (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Răzbunătorii: Războiul Infinitului
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Actori: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 8.4


Avengers: Infinity War (2018) Online Subtitrat


Infinity War are cel mai bun debut

Dacă Thanos și-a propus să cucerească universul, iată că cei de la Marvel/Disney au reușit să cucerească, fără drept de apel, box office-ul. Avengers: Infinity War, lansat în acest week-end pe teritoriul nord-american și în multe alte ţări ale lumii, a înregistrat cel mai bun debut global din toate timpurile.

Încasările sfârșitului de săptămână au adus peliculei 630 milioane de dolari, scrie BoxOfficeMojo.com. A fost detronat, astfel, Fast and Furious 7 – cu 543 milioane de dolari la activ.

Iar filmul nu a avut încă premiera în China și Rusia, două dintre cele mai mari piețe de film.

Experții au preconizat pentru Infinity War un debut în afara Statelor Unite de 275 milioane de dolari, iar conducătorul diviziei internaționale de distribuție a Disney, Dave Hollis, a ținut să spună, într-o declarație oferită site-ului Deadline, că cele 380 milioane obținute „au depăşit orice aşteptări”.

„Sincer, acest rezultat a fost cu mult peste ceea ce eu şi colegii mei credeam că va fi posibil. Dar el reflectă, de asemenea, 10 ani de muncă bine gândită şi este rezultatul unui film nemaipomenit de captivant, susţinut de o echipă extraordinară”, a mai spus Hollis.

Infinity War, ce a intrat în week-end şi pe marile noastre ecrane, a avut în Statele Unite încasări de 250 milioane de dolari. Suma depăşeşte recordul deţinut până acum de Star Wars: The Force Awakens pe teritoriul nord-american, de 248 milioane de dolari.