Ava’s Possessions (2015)

Ava’s Possessions (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jordan Gallandk
Scenariu: Jordan Galland
Actori: Jemima Kirke, Carol Kane, William Sadler
Anul: 2015
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.5

Se lucreaza la subtitrare!

Un mister comic semi imaginarea ceea ce se întâmplă după ce creditele se rostogolească pe o spaimă scutura demonică stăpânirea, Posesiuni Jordan Galland lui Ava’s Possessions realizeaza evident – nu este ușor să reintre societatea politicos după ce a petrecut săptămâni Descătușarea iad – și apoi face lucruri mai rele. Obstacole atât dejuca practice și supranaturale fericit Ava se termină aici, în moduri care ar trebui să satisfacă mulți fani genului, dacă nu cel mai pios, la festivaluri; pe video, pic ar trebui să aibă o rază de modestă.

Cea de a doua întrebare Ava’s Possessions (Louisa Krause) rosteste, odată ce ea înțelege că și-a pierdut ultima lună sau cam asa ceva la un demon al cărui comportament ea nu are nici o amintire – “? A sunat cineva bolnav pentru mine” – Stabilește că suntem în lumea detalii cotidiane in loc de operatica bun-contra-rău. Ceea ce nu înseamnă că e destul de lumea reală. Aici, posesia este un lucru obișnuit suficient de sistemul judiciar are un mod de manipulare ea: Ori poate fi judecat pentru toate crimele comise în corpul tău în timp ce nu au fost în control, sau vă puteți înscrie în posesia Spirit Anonymous. Posedat o dată mărește șansele de o altă posesie de zece ori, veți vedea, și unul trebuie să fie instruit pentru a lupta cu acel dor de casă duh rău.

În timp ce Ava se luptă să curețe apartamentul ei și repare gardurile cu prietenii vechi ( “ai acționat sorta ca un megabitch când ai fost posedat”, se observă), ea participă la sesiunile-AA cum ar fi conduse de dură Tony (Wass Stevens). Dar, deși ea este dornic să se protejeze de ea “invitat spiritul neinvitat”, un alt membru al grupului vrea ei înapoi. Era sexy să aibă un băiat de reguli de rupere rău preia controlul, spune ea; ea e sigur că dacă ea l-am întors ea putea să-l țină de la a fi destul de atât de ucigătoare.