Ava’s Impossible Things (2016)

Ava’s Impossible Things (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Marina Rice Bader
Actori: Chloe Farnworth, Susan Duerden, Abigail Titmuss
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ava’s Impossible Things

Este ajuns foarte rău. Faye acum suferă de demență și este uneori fizic agresiv, după cum arată vânătăi pe încheieturile Ava. Ea are o asistentă medicală de îngrijire la domiciliu, Leslie (Jesselynn Desmond), dar când ea uită cine este ea, este doar Ava se bazează pe sprijin. Boala ei a adus chiar la punctul de a nu putea să-și amintească fiica ei mai mare, Anna (Abigail Titmuss).

Anna descoperă acest lucru în timpul unei vizite acasă. Ea se simte în mod clar vinovată să nu fie mai mult de mai mult, dar, spre deosebire de Ava, ea a fost întotdeauna determinat să nu lase boala mamei lor o țin înapoi de la care trăiesc viața ei. La rândul ei, Ava pur și simplu dorește ea ar opri de mai multe ori pentru a ajuta.

Pentru a IRE Annei, vizitatorul Faye își amintește acea zi este Jessa (Lauryn Nicole Hamilton), care seamănă mult cu bruneta în vis Ava. Se pare ca Jessa a fost ridicat cel mai bun prieten școală Ava și că ea a plecat din oraș cu câțiva ani în urmă. Ei au ambele visat să iasă de acolo, așa că Ava nu o vina. Boala lui Faye a fost un bloc rutier neașteptat. La fel de neașteptat? Copilul lui Jessa ciocni. Relaxează-te-a folosit un donator de spermă și este de planificare pentru a ridica acest copil pe cont propriu.


Trailer Ava’s Impossible Things