Aurora boreală – Borealis (2015)

Aurora boreală – Borealis (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Garrity
Actori: Joey King, Emily Hampshire, Kevin Pollak
An: 2015
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Aurora boreală – Borealis

Jonah o duce pe Aurora, fiica lui adolescentă, într-o călătorie periculoasă în Churchill, Manitoba, ca să-i arate splendoarea Luminilor Nordului – asta înainte ca boala care îi afectează vederea să se înrăutățească și să o lase oarbă.

Aurora (Joey King) nu se poate vedea pe tatăl ei. Jonah (Jonas Chernick), nu se poate vedea fiica lui. Aurora experimentează o formă rară de degenerare în tineri blinkers ei care erodează vederea ei. Iona, pe de altă parte, nu vede Aurora printr-un voal de orbire intenționată. (Mai puțin rar o boală.) Ceea ce două lipsa în viziunea ei vin să împărtășească în perspectivă ca Borealis ia tatăl și fiica pe o excursie considerately afectează. Recompensa la sfârșitul călătoriei lor este o priveliște remarcabilă.

crippling miopia lui Iona este foarte clar în dependența de jocurile de noroc periculoase, așa cum Borealis se deschide cu tatăl frânt de oboseală dublare până la rechin împrumut gras ca un butoi (Kevin Pollak) și suflare totul cu o pereche de ași. O sută de mii în gaura nu este cea mai gravă pierdere în cursul acestei zile, fie, după cum Iona primește o veste teribilă despre viziunea în scădere Aurora la scurt timp după ce a pierdut jocul. În actul său de gravor Parenting Bad, Jonah decide să nu spună fiicei sale că merge complet orb.


Trailer Aurora boreală – Borealis