August Rush (2007)

August Rush (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Kirsten Sheridan
Actori: Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers
An: 2007
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis August Rush

Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica… dar de la a pune prima data mana pe un instrument muzical si pana a ajunge intr-o orchesta faimoasa este doar un pas. Insa ajunge pe mana unui om care ii punea pe copii sa cante pentru bani…

El incearca sa-si gaseasca parintii si sa gasesta MUZICA,cea care ia unit pe parintii sai: tanarul chitarist irlandez Louis si o frumoasa violoncelista, Lyla. Ei se intalnesc intr-o noapte magica in Washington Square. Tatal ei se impotriveste relatie lor, astfel încât ei ajung sa se desparta, lasand in urma un copil, pe August Rush.

Se spune ca muzica este acea forta capabila sa uneasca oamenii, doar ca in film, aceasta se intampla literalmente. Cel putin asta e realitatea micutului August Rush, toata impanzita de muzica si sunete. Este un orfan de 11 ani, care contrar celor asemeni lui, nu poarta resentimente pentru adevaratii sai parinti.

El stiindu-i aproape, auzindu-i, tocmai prin conexiunile realizate de muzica. Crede cu tarie, ca intr-o zi, ii va gasi. Si cu aceasta convingere pleaca pe drumul dictat de muzica. Acea muzica, care candva i-a despartit, si care (poate) ii va readuce impreuna.
E genul de film care te induioseaza, care te atinge la suflet, un film perfect pentru o seara de duminica.