Atypical (2017)

Atypical online subtitrat, noul serial Netflix, are un personaj principal autist, pe care il inconjoara cu o familie gata de orice pentru a-l proteja. Rezultatul este atasant, adesea amuzant, si, pentru cei multi care nu cunosc provocarile vietii alaturi de un membru al familiei cu nevoi speciale, interesant. Iata mai jos ce ti-ar putea placea la serialul lansat pe 11 august.

In goana sa catre senzational, Hollywood-ul a privilegiat dintotdeauna autistii savanti, ale caror aptitudini le exploreaza ori in lungmetraje precum Rain Man, ori in sitcom-uri precum The Big Bang Theory. Atypical online subtitrat se pozitioneaza mult mai realist pentru a spune povestea familiei Gardner, al carei fiu, Sam (un excelent Keir Gilchrist), se poate integra relativ bine in societate, daca are parte de sprijinul constant al familiei. Exact cand parintii Elsa (Jennifer Jason Leigh) si Doug (Michael Rapaport) se relaxeaza crezand ca dificultatile de comunicare ale lui Sam s-au diminuat, adolescentul vine cu o idee la care nu se asteptau: vrea o prietena.

Spunem de la inceput ca Atypical online subtitrat nu este un serial de nisa. Nu este doar pentru cei care cunosc sau au in familie persoane autiste. Atypical este destinat publicului larg si foloseste resorturi scenaristice pentru a explora momentele speciale din istoria unei familii in care atentia, disponibilitatea de a intelege si de a ajuta ar trebui sa primeze. Da, Sam este autist, dar problemele sale de a interpreta ceea ce se intampla in jur pot fi usor extrapolate pentru orice familie. Provocarile familiei Gardner sunt cunoscute tuturor spectatorilor, pentru ca privesc cele mai puternice legaturi din sanul familiei si contradictiile acestera.


Actori: Jennifer Jason Leigh, Brigette Lundy-Paine, Amy Okuda
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.3


Atypical SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Trailer