Attrition (2018)

Cand o fata thailandeza cu puteri mitice dispare in filmul Attrition online subtitrat, Ax si vechea sa echipa se unesc pentru a incerca sa o aduca inapoi. In ciuda faptului ca Steven Seagal este departe de ceea ce fusese el, el este inca foarte activ in industria cinematografica, facand mai multe filme pe an.

Diferenta consta in faptul ca, din anii 2000, fiecare film Seagal este ca si cum ai cumpara o cutie de dulciuri pe care nu ai gustat niciodata. Stii ca sunt dulciuri in cutie, dar nu inseamna ca sunt bune. Dar filmul “Attrition online subtitrat s-a dovedit a fi destul de bun. De fapt, “Attrition” este cel mai bun film a lui Steven Seagal printre cele 7-8 filme anterioare. Exista mai multe motive pentru care si vom ajunge la ele intr-un moment.

Attrition online subtitrat este despre Axa (Steven Seagal), un operativ care se stabileste pentru o viata de tip calugar ca doctor; intr-un mic sat, undeva in Asia de Sud-Est. Deci, Axe isi traieste viata exclusiva, uneori se antreneaza in artele martiale si pare sa fie in pace cu el insusi.


Regia: Mathieu Weschler
Actori: Steven Seagal, Rudy Youngblood, Kat Ingkarat
An: 2018
Gen: Actiune
IMDB: 4.8


Attrition (2018) Online Subtitrat