Attack of the Lederhosen Zombies (2016)

Attack of the Lederhosen Zombies (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Dominik Hartl
Actori: Laurie Calvert, Gabriela Marcinková, Oscar Dyekjær Giese
An: 2016
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Attack of the Lederhosen Zombies

Ridicată în Alpii din Tirol, Austria, proprietarul stațiune megaloman Franz a dezvoltat o monstruozitate-mașină. Care se presupune că se transformă lichidul în zăpadă pură și proaspătă. Indiferent de modul în care cald temperaturile exterioare sunt. Planul său este de a bate încălzirea globală și de a face sezonul de schi ultimul pe tot parcursul anului, și, astfel, el a invitat un industriaș rus peste pentru a da o demonstrație și, sperăm, să primească sprijin financiar.

Demonstratia merge oribil greșit – sau ce altceva ai crezut – și rusul inhalează fumul verde, care-l transforma aproape instantaneu într-un zombie. Între timp, trei snowboarderi stunt- sunt blocați pe varful muntelui, precum și Rita colibă ​​après-ski se pregateste pentru petrecerea de sfârșit de-sezon, care va dura toată noaptea.

Toți au venit împreună pentru o noapte infernal de anihilări în masă sângeroase și schnapps! Filmul nu dispun de nici un gag sau ucide pe care nu le-ați mai văzut de mai multe ori înainte de a și în alte filme, cu excepția acum masacrele sunt făcute cu marginile ascuțite ale unui snowboard sau schi stalpi in loc de depozitul de arme mai convenționale.

Potrivit lui scenaristul / regizorul Dominik Hartl, ideea conceptului vine de la observarea beție de turiști ai sporturilor de iarnă la petreceri apres-schi în Tirol. Oamenii beau schnapps prea mult sau beri, își pierd demnitatea lor. Si se împiedică în jurul zapadă ca și în cazul în care acestea sunt salivarea, creier și zombie mort. Familia mea și mă duc în vacanță la schi în Tirol în fiecare an și pot să confirm cu siguranță că comparația este foarte precisă.


Trailer Attack of the Lederhosen Zombies