Atracția – Attraction (2017)

În Moscova a fost doborât un obiect neidentificat, posibil de origine extraterestră. Un comitet special încearcă să ia legătura cu “oaspeții”.

Cu siguranta incepe bine. Intr-o scena fascinanta vizual, insotita de o coloana sonora care functioneaza mult mai bine decat ar fi trebuit, o farfurie zburatoare apare in timpul unui dus de meteoriti. In ciuda faptului ca a fost construit pentru a calatori in cele mai profunde si mai periculoase parti ale universului, acesta bucata de piatra merge catre Moscova. Omorand cateva sute de oameni in acest proces – inclusiv scoala Svetlana (Rudenok). Inrautatind lucrurile, prietenii si fostul cuplu, Yulia (Starshenbaum) si Artyom (Petrov) nu au nici macar timp sa planga.

Nu este in fiecare zi cand veti avea sansa de a vedea un buget mare alocat unui film rusesc. Doar din acest motiv, filmul Atracția – Attraction online subtitrat face o vizionare interesanta. Setarea si aroma sa ruseasca ii confera un sentiment diferit, ceea ce il face mai distinctiv. Totusi, trebuie sa spun ca linia de poveste romantica nu a fost chiar atat de buna. Extraterestrul insusi este un pic plictisitor, de asemenea, am fost putin dezamagit de faptul ca in realitate era complet uman.


Titlu original: Prityazhenie
Regia: Fedor Bondarchuk
Actori: Irina Starshenbaum, Alexander Petrov, Rinal Mukhametov
2017
Gen: Romantice, SF
IMDB: 5.5


Attraction (2017) Online Subtitrat