Atlantic City (1980)

Sally urmeaza cursuri de crupier, visand la o viata mai buna. Sosirea pe neasteptate in Atlantic City a fostului sot, care a furat o mare cantitate de droguri de la mafie, ca si legaturile acestuia cu un gangster care locuieste in aceeasi casa cu Sally ii vor crea acesteia un lung sir de probleme, mai ales dupa ce fostul sot e ucis. Pe urmele femeii sunt atat politia, cat si traficantii de droguri.

Este povestea unui oras incarcat de istorie, dar care e pe cale sa si-o piarda, pentru a face loc noului, comercialului ori nevoilor actuale. Un om fara istorie, dezamagit de propriul trecut, plafonat, dar care chiar daca e la varsta senectutii, 70 ani, simte ca poate schimba ceva, daca nu pentru cei din jur, atunci, macar pentru el insusi. Si astfel sa poata reinvia, chiar si pentru un moment, astfel incat sa isi imbogateasca trecutul, cel atat de fad si de banal in cazul lui.

Louis Malle realizeaza un film document, ramas pentru istorie, o marturie a ceea ce a fost. Reuseste intr-un mod unic sa imbine patina timpului trecut, sa pastreze farmecul si nostalgia acelor vremuri, amestacand totul cu aerul nou ce tinde sa-l inlocuiasca pe cel atat de rarefiat al unui timp demult apus.

Atlantic City (1980) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Louis Malle
Actori: Burt Lancaster, Susan Sarandon, Kate Reid
An: 1980
Gen: Crima, Drama, Romantice
IMDB: 7.3


Atlantic City (1980) Online Subtitrat


Trailer