Atlantic. (2014)

Atlantic. (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Jan-Willem van Ewijk
Actori: Fettah Lamara, Thekla Reuten, Mohamed Majd
An: 2014
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1pMwMp6P-6Q/atlantic." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Atlantic.

Tânărul pescar Fettah are mulți prieteni printre turiștii europeni care vin pentru windsurfing în satul său mic, pe coasta atlantică marocan în fiecare an. El este un surfer fantastic. Dar, de fiecare dată când prietenii săi trage înapoi la casa lor, ei lasă un gol insuportabil care Fettah poate visa departe de casă printr-o viață. În timpul verii, sensibil Fettah dragoste cu Alexandra, iubita unui prieten Surf olandez.

Desi pare de a ajunge la el, ceva se rupe în ea împreună, așa cum se îndepărtează Alexandra. frumos sat de pescuit este intolerabil să-l îndeaproape. Pierderea este Fettah puterea de a trage departe. El apucă rucsacul, ia placa de surf lui și pornește într-o călătorie epică de-a lungul coasta Atlanticului spre Europa. Atunci când poartă vântul spre nord, trecând Casablanca și intră în sălbăticie și fără milă mare, deschis, realizat Fettah că nu există nici o fericire, care nu are nevoie de sacrificiu.

De ce fug oamenii să părăsească casele lor și de cei dragi? O linie de argint este așteptată masa de teren pe un alt continent, care se presupune că este mai uman. Mai ales în vremuri ca acestea este documentarul și aspectul fictiv prin intermediul camerei de la oamenii care fug din cauza, cu atât mai important. Da o voce pe care nimeni altcineva și amenință să dispară în anonimat. Acest lucru poate fi reporter de știri, realizator de filme documentare, chiar și persoanele care au acces la rețelele sociale.


Trailer Atlantic.