Aterizare forţată! – Débarquement immédiat! (2016)

Aterizare forţată! – Débarquement immédiat! (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Philippe de Chauveron
Actori: Ary Abittan, Medi Sadoun, Cyril Lecomte
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-LJOhxS_QOI/aterizare_fortata" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Aterizare forţată! – Débarquement immédiat!

Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist și urcat într-un avion spre Kabul, un loc unde nu a mai fost niciodată!

Ceea ce începe ca o călătorie de rutină pentru Fernandez și partenerul său Guy ia o întorsătură nebunească atunci când avionul lor aterizează în Malta, trebuind să înnopteze alături de Akim, care nu se dă în lături de la nimic pentru a scăpa de extrădare! Bătut la cap constant de Akim, stresat până la capătul puterilor de muncă și de eforturile de a se împăca cu iubita geloasă, Fernandez crede că nu se mai poate întâmpla nimic rău. Fiind blocați în Malta, catastrofele se țin lanț. Până ce Akim reușește să scape, și începe o goană nebună presărată cu multe complicații neașteptate și explozive.

Jose Fernandez este ofiter al politiei de frontiera. El isi petrece viata ocupandu-se de actele imigrantilor impreuna cu colegul sau de serviciu, Guy Berthier. In rarele momente in care nu lucreaza, el se cearta cu iubita lui geloasa, Maria. Intr-o zi, el primeste o ultima misiune inainte de-a fi transferat la un alt departament: el trebuie sa se ocupe de extradarea lui Karzaoui, un afgan care pretinde ca ar fi victima unui furt de identitate. Acesta se foloseste de mai multe trucuri pentru a scapa de extradare, iar atunci cand pilotul avionului care-i transporta spre Kabul este nevoit sa faca o escala in Malta din cauza unor defectiuni, Jose are parte de peripetiile vietii sale.


Trailer Aterizare forţată! – Débarquement immédiat!