At Middleton (2013)

At Middleton (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Glenn German, Adam Rodgers
IMDB: 6.5
Regia: Adam Rodgers
Actori: Vera Farmiga, Andy Garcia, Taissa Farmiga, Tom Skerritt

In filmul At Middleton, Edith este o femeie de afaceri hotărâtă și libertină care își conduce fiica de 18 ani într-un tur de vizitare a potentialelor colegii. George e un chirurg încorsetat care își ia fiul într-o excursie similară. Ei își încrucișează drumurile la Colegiul Middleton, care e amplasat într-o zonă pitorească de țară din Connecticut. Și în timp ce, la început, avem senzația că filmul At Middleton ne va spune povestea copiilor, devine evident destul de repede că George și Edith sunt personajele principale. Aceasta este povestea a doi oameni care, printr-o conexiune remarcabilă și neașteptată, sunt în stare să întrevadă potențialul pe care-l au ca un cuplu. Aventura prin care trec, amuzantă și emoționantă, va deveni “cea mai grozavă jumătate de zi din viața lor”.

Ca și personajele lor din At Middleton, pentru prima dată co-stele Andy Garcia și Vera Farmiga, cel puțin au un comun. Atât a izbucnit în drame gangster: Pentru el, 1990, “The Godfather Part III”, și pentru ea, 2006, “The Departed”. Ca diferența dintre acei ani sugerează, de sex masculin de această ecuație potențial iubire-meci este un pic vechi pentru jumătatea de sex feminin (Garcia este de 57, Farmiga este de 40). În acest domeniu, “La Middleton” susține fidel una dintre standarde duble preferate de la Hollywood.

În ceea ce privește Garcia lui George, un chirurg cardiac, și Farmiga lui Edith, un comerciant de mobilier pentru copii, ambii părinți sunt însoțesc numai lor urmași pe o căutare drum excursie pentru a decide viitorul lor academice. Și că este în cazul în care asemănările termina. Entuziast papion George este un pătrat încordat care evită asumarea de riscuri. Neconventional Edith este un spirit liber guralivă pentru care regulile sunt menite să fie rupt in filme online At Middleton.

Desigur, fiul său fericit-Go-Lucky, Conrad (Spencer LoFranco), este înnebunitor cavaler despre misiunea lor în timp ce fiica ei, Audrey (look-alike adolescent sora Farmiga lui Taissa), este un perfectionist lipsit de umor, care lasă puțin la voia întâmplării. După dezvăluind că Audrey Hepburn a inspirat numele copilului ei, Edith admite, “ar fi trebuit să numit Benito ei.” După Edith începe să enerveze alți vizitatori de peppering deschis sincer ghidul turistic elev (care declară că dubla majore sa de Horticultură și muzică îl califică drept “dingleberry” -și, nu, că eticheta nu este amuzant, indiferent de câte ori se repetă), cu întrebări despre rata de crime și violul la Middleton, cei doi părinți decid să exploreze împrejurimile pe cont propriu.

Știi lucrurile sunt pe cale de a merge de mijloc de vârstă nebun, atunci când Edith sugerează George că ei “împrumuta” două biciclete abandonate se întâmplă pe lungul drum. “Aceasta este soarta”, spune ea buimac. “Acest lucru este furt”, spune el nervos. Și în afara ei merg.