Astro Boy (2009)

Astro Boy (2009) Film Online Subtitrat


Regia: David Bowers
Actori: Nicolas Cage, Freddie Highmore, Charlize Theron, Ryan Stiles
An: 2009
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Astro Boy

În Metro City, un oraș din viitor, omul de știință Tenma (Nicolas Cage) creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy (Freddie Highmore) devine un înlocuitor al acestuia. Bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane. Însă, deși Astro Boy este superdotat cu puteri fantastice: forță, viteză incredibilă, posibilitatea de a zbura. Vedere X-Ray, are mai presus de toate și propria personalitate.

Incapabil să atingă așteptările exagerat de mari ale tatălui său savant, Astro Boy hotărăște să plece într-o călătorie inițiatică pentru a se descoperi pe sine. Si a fi acceptat și iubit așa cum este. Devenit un super-erou, acesta își dă seama că a fost proiectat să salveze lumea. Intorcăndu-se în orașul său natal pentru a-l salva, dar și pentru a se împăca cu propriul tată.

Elementele vizuale sunt excelente și la egalitate cu cele mai recente generate de calculator filme, povestea este inima de încălzire și atinge pe teme filosofice adesea legate de mai multe titluri pentru adulți. Cum ar fi Blade Runner sau chiar fantomă în Shell, acțiunea este bine manipulat și adevărat la originile de desene animate din titlu. Si în cele din urmă există suficientă profunzime și farmec în acest film pentru a satisface atât pentru copii și adulți.

Singurul dezavantaj eu simt acest film are este oarecum de la locul de voci ale unora dintre personajele principale. Se pare că producătorii dorit ca filmul să fie atașat unor actori nume mari, mai degrabă de a găsi apoi actori de voce. Care s-ar potrivi caracterele specifice , în special am simțit că vocea lui Bill Nighy era de loc ca profesor si, probabil. Nic Cage ar fi adus mai multa energie rolului.


Trailer Astro Boy