Asteroid Final Impact (2015)

Asteroid Final Impact (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Meteor Assault
Regia: Jason Bourque
Scenariu: Daniel Winters
Actori: Mark Lutz, Anna Van Hooft, Emilie Ullerup
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 3.2

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Asteroid Final Impact (2015)

Review Asteroid Final Impact (2015)

Asteroid Final Impact este exact ceea ce v-ați aștepta de la un film dezastru cu buget redus. Dar, ca alte Există o acțiune decente monumentele ca celebre sunt lovit de meteoriti, deși cu efecte cu buget redus, dar filmul este adesea tras în jos cu o lentă și subplot ciudat. Asteroid face o apuca de relevanță, cu un subplot Edward Snowden-inspirat, ca un guvern denunțător descoperă “asteroid întunecat”, dar se luptă pentru a ajunge cineva să-l creadă. Exprimate de sprijin nu este suficient de puternic pentru a pune filmul pe umerii lor, așa că de multe ori cade plat, atunci când obiectivul se întoarce de la monumente obtinerea distrus.

Efectele sunt acceptabil pentru un filme online Asteroid Final Impact TV noaptea târziu, și împrumuta la unele scene dezastru interesante, mai ales spre sfârșitul atunci când orașul natal de știință vine în foc, ceea ce duce la unele distrugeri la scară mică, care este mult mai interesant și bine făcut decât monumente care se încadrează . Cu toate acestea, turneul de distrugere ia unor opriri interesante, mai ales de la Kremlin și Muntele Rushmore. Nu este foarte mult de spus despre asteroizi: impactul final, deoarece este aproape exact așa cum promite. Există unele noaptea târziu acțiune over-the-top-B film, dar personajele subtiri si intriga inutil complex provoca de multe ori filmul se pisa la un popas, face timp trageți de termen relativ scurt de-a lungul.

Din Asteroid Final Impact fac parte: Mark Lutz (“Transporter: Seria”), Anna Van Hooft (“Cedar Cove”), Lochlyn Munro (“Lucifer”) și Robin Dunne (“Sanctuary”) stea în meteorică filmul Sci-Fi, asteroid: izbitoare impactul final pe digital HD și On Demand 19 ianuarie de la MarVista digital Entertainment (Film). Regizat de Jason Bourque (Negru Fly), filmul stele, de asemenea, Emilie Ullerup (Viața pe linie), Joshua Ballard (White Noise 2: Lumina), Sharon Taylor (“Stargate: Atlantis”), Viv Leacock (2012) și Peter Brown (“Big Brother Canada Side Show”).