Asta-i viata – Life Itself (2018)

Life Itself online subtitrat spune o poveste in care vietile mai multor oameni, toate conectate printr-un eveniment unic, se intersecteaza de-a lungul deceniilor, de pe strazile din New York pana in Spania rurala. In timp ce un cuplu tanar din New York, trece de la povestea de dragoste din facultate, la casatorie si la nasterea primului lor copil, rasturnarile neasteptate ale calatoriei lor creeaza reverberatii care au ecou peste continente si asupra mai multor vieti.

Regizorul si scenaristul Dan Fogelman examineaza pericolele si recompensele vietii de zi cu zi intr-o poveste despre mai multe generatii. Life Itself sarbatoreste conditia umana si toate complicatiile sale cu umor, durere si dragoste. Nu exista o poveste mai mare decat viata in sine. Un moment intamplator poate modela intreaga existenta in moduri pline de semnificatii si neimaginate vreodata.

Filmul Life Itself online subtitrat vorbeste despre o multime de lucruri diferite. Vorbeste despre viata, care e plina de dragoste, dar si de tragedii. Ne mai vorbeste si despre oameni. El exploreaza suisurile si coborasurile acestui parcurs, partile sale vesele sau triste si in general… viata insasi. Intriga e aproape imposibil de relatat, iar asta imi place cel mai mult”. Avand o multitudine de protagonisti si evoluand oarecum haotic, filmul Life Itself se joaca cu asteptarile spectatorilor, pe care insa nu le implineste in final, asa cum s-ar astepta ei.


Regia: Dan Fogelman
Actori: Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening
An: 2018
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.7


Life Itself (2018) Online Subtitrat


Trailer