Assholes (2017)

Singurul lucru pe care pot să-l spun despre Assholes online subtitrat cu orice fel de certitudine este că el trăiește absolut până la numele său. Sunt o comedie extraordinară, extraordinară, experimentală, la fel de mult ca și pe următoarea persoană (de exemplu, am căzut pe tocuri pentru anul trecut The Greasy Strangler), dar Assholes tocmai ma împins la limitele mele absolute ca spectator.

Filmul începe cu o diatribe de patru ori și jumătate de la Adah (Betsey Brown), în timp ce își desface disprețul față de fratele ei, Adam (Peter Vack), pe analistul ei, în timpul unei sesiuni de terapie. Adam este un prieten cu Aaron (Jack Dunphy), un dramaturg care se luptă și care îl vede pe același terapeut ca Adah, și când descoperă conexiunea lor terapeutică, perechea decide să se conecteze, să înceapă să se întâlnească, să se căsătorească și, toate în timp ce obtinerea cârlig pe poppers și în cele din urmă transformarea în gâfâi reale în timp ce acestea rulează pe străzile din New York City.

Și da, ați citit ultima parte corectă. Ne petrecem ultimele 20 de minute de film, urmărind atât Adah, cât și Aaron, cu o proteză foarte unică care le acoperea fețele, transformându-le în titlul filmului. Și momentele finale ale Assholes? Se joacă în timp ce membrii turnurilor sunt așezați pe toalete. Cu siguranță nu se petrece prea multă subtilitate, este sigur.


Regia: Peter Vack
Actori: Catherine Bo-Eun Song, Betsey Brown, Jane Brown
2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.0


Assholes (2017) Online