Asistent de (ne)voie – The Upside (2017)

Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă Asistent de (ne)voie – The Upside online subtitrat se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.

Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.

Asistent de (ne)voie este o poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin.

Asistent de (ne)voie - The Upside (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Neil Burger
Actori: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman
2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.6


The Upside (2017) Online Subtitrat


Trailer Asistent de (ne)voie


Kevin Hart in The Upside

Kevin Hart, unul dintre cei mai populari comici de culoare de la Hollywood, și Bryan Cranston, adorat pentru personajul complex și ambiguu moralicește din serialul Breaking Bad, încearcă să recreeze succesul filmului francez Invincibilii/Intouchables (2011) în remake-ul The Upside/Asistent de (ne)voie, acum în premieră pe marile noastre ecrane.

Invincibilii/Intouchables (2011) stătea în cinematografele franceze 34 de săptămâni (prin comparație, în România un film stă pe ecrane în medie 10-12 săptămâni) iar global era văzut de suficient de mulți spectatori încât să ocupe locul 31 în clasamentul celor mai vizionate filme străine (în altă limbă decât engleză) din toate timpurile (mai exact din 1980 încoace).

The Upside Online Subtitrat propune viziunea americană asupra unui subiect emoționant și dificil de abordat – traiul cu o infirmitate. Nu știm cât de popular va fi filmul The Upside, însă ce reușește este să ne facă să îi însoțim cu interes de-a lungul poveștii pe eroi, datorită chimiei dintre Kevin Hart și Bryan Cranston.

Hart radiază optimism și energie iar faptul că este scund potențează datele sale comice. Replicile sale spumoase și faptul că personajul are un superego fac din Dell (Kevin Hart) un erou care atrage și captează definitiv atenția. Lui Phillip (Bryan Cranston) îi ridică cu siguranță moralul, alungându-i atitudinea defetistă. Fostul pușcăriaș Dell îl va face pe Phillip să vadă lucrurile din altă perspectivă. Când totul pare pierdut, o schimbare a unghiului în care privești poate fi salutară.

Cei doi se completează, pentru că ce lipsește unuia are celălalt iar împreună fac o echipă pe cinste. Dell îl învață pe Phillip că pierderea de orice natură face parte din viață, pentru că el însuși și-a pierdut libertatea și e pe cale să piardă definitiv legătura cu fiul său adolescent.

Povestea are mare greutate pentru că pornește de la un caz real, persoanele care au inspirat cele două filme trăind și astăzi în Franța. François Cluzet şi Omar Sy au jucat în filmul original.

The Upside Online Subtitrat are umor, debordează de energia lui Kevin Hart, beneficiază de pe urma chimiei dintre actori (și Nicole Kidman e un pol important în poveste) și insuflă optimism, însă cei care au văzut filmul original vor sesiza rețeta și faptul că remake-ul copiază în formă (din nefericire nu și în fond) succesul din 2011.