Asasinul din vis – The Watcher (2000)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Asasinul din vis – The Watcher (2000) Online Subtitrat


Regia: Joe Charbanic
Actori: Ernie Hudson, James Spader, Chris Ellis, David Pasquesi, Marisa Tomei
Anul: 2000
Gen: Crima, Groaza, Mister
Durata: 97 minute
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Asasinul din vis – The Watcher

Agentul FBI Joel Campbell (James Spader) a hotarat sa puna punct. Traumatizat, practic „la pamant” dupa ce, ani de zile, a vanat la Los Angeles ucigasi psihopati, el incearca acum sa traiasca altfel, mai putin stresant, la Chicago. Dar trecutul sau cel negru nu-i da pace. La cateva luni doar, de la sosirea lui la Chicago, in oras se produce un val de crime ingrozitoare, toate comise dupa un tipic arhicunoscut. Autorul lor este David Allen Griffin (Keanu Reeves).

Vicleanul si intortocheatul Griffin din The Watcher film online subtitrat, i-a dat mereu de furca lui Campbell la Los Angeles si mereu i-a scapat. Acum, la randul sau, i-a luat urma agentului pana la Chicago. Caci, pentru Griffin, uciderea sadica de femei solitare a devenit mai mult pretextul pentru un crud joc de-a soarecele si pisica intre el si Campbell. Inaintea fiecarei crime, el si-a facut obiceiul de a-i trimite acestuia fotografia viitoarei victime, sfidandu-l sa o gaseasca inainte de a o ucide el.

Fiecare crima a psihopatului ii aminteste lui Campbell esecurile suferite de-a lungul cariei sale; si trezeste in el sentimente pe care se straduise sa le ingroape: neputinta si descurajarea. Asta in timp ce pentru Griffin; torturarea lui Campbell devine unica motivatie a actelor sale sadice.

Crima finala din Asasinul din vis film online subtitratare parte de o minutioasa punere in scena. Campbell urmeaza sa fie distrus sufleteste prin confruntarea cu trecutul sau incarcat. Iar daca agentul nu va fi in stare sa rastoarne situatia; el va fi ultima victima a asasinului.

PortalulTauTV.com
Asasinul din vis - The Watcher (2000) Online Subtitrat in Romana

The Watcher (2000)

Editor's Rating:
3